Kada Bog ne odobrava vašu vezu

Ponekad molimo za odgovore za koje nismo u potpunosti spremni. Vjerovati Gospodinu znači dati Mu povjerenje da On zna što je najbolje za nas pa makar to značilo prekinuti veze s onima s kojima još to nismo spremni učiniti.

Ponekad osjećamo u sebi da netko nije dobar par za nas, ali si iz nekog razloga dopuštamo da ostanemo u vezi koja nas ne ispunja. Neki od nas pitaju Gospodina za znakove je li netko ili nešto dobro ili loše za nas. Najsmješniji dio je da nam Bog daje mnogo znakova, već prije nego izmolimo tu molitvu.

Bez obzira postoje li znakovi ili ne, samo je jedan način da saznamo, a to je molitva.

Ako se molite za Božju volju, na kraju će se pokazati pravo značenje svega. Ali ne možete moliti Boga da vam pokaže istinu i onda je zanemariti kada vam pokaže da dotična osoba nije za vas.

Za jednu od svojih veza, stvarno sam željela da uspije. I onda kada smo počeli imati problema, počela sam moliti.

Molila sam Gospodina da mi pokaže bez obzira je li ta osoba dobra ili nije dobra za mene. Ako ne bi bila dobra, molila sam Ga da ju makne iz mog života. Uopće nije trebalo puno vremena da mi Gospodin pokaže kako sve stoji. Dan nakon te molitve, moj bivši mi je rekao da smatra da je s nama gotovo. To nije bio odgovor kojem sam se nadala od Gospodina, ali On uvijek zna najbolje. Šteta što to tada nisam vjerovala. Dva tjedna kasnije, moj bivši me je nazvao govoreći da je shvatio da je napravio pogrešku pustivši me da odem.

Zapravo je to ono što sam htjela čuti, unatoč mom razgovoru s Bogom.

Razgovarali smo kako možemo poboljšati svoju vezu. Stvarno sam osjećala da idemo dobrim smjerom ovog puta. Imali smo plan i po prvi put nakon dugo vremena, komunicirali smo slušajući jedno drugo.

Jesam li krivo shvatila?

Počela sam se pitati jesam li krivo shvatila ono što mi je Gospodin pokušao reći o našoj vezi.

Na kraju, naša veza je došla do točke kada smo prekidali svaki drugi mjesec. To je trajalo oko dvije godine. Svaku noć sam molila da naša veza krene nabolje. Sve dok nisam počela moliti drugačiju molitvu.

Ovog sam puta zamolila Gospodina da mi oprosti što sam išla protiv Njegove volje i što sam bila neposlušna te mu nisam vjerovala svim svojim srcem.

Vidite, sve moje glavobolje, rane na srcu, suze, mogle su se izbjeći da sam bila potpuno spremna za ono za što molim.

Što želiš da ti Bog otkrije? Hoćeš li Mu vjerovati čak i ako odgovor ne bude onakav kakav priželjkuješ? Molim da tako postupiš.

Izvor: Zenavrsna.com/The Praying Woman