Video koji je osvojio internet: Dječak poželio biti netko drugi da bi se dogodilo nešto čemu se nije nadao

Ovaj popularni video počinje s razočaranim dječakom u iznošenoj odjeći i raspadnutim tenisicama koji u šetnji parkom zastaje kod jezera, dok na drugom kraju parka sjedi dječak u novoj odjeći.

Video uradak “U Mojim cipelama” australske filmske škole “MAPS” u režiji Nime Rauffi vidjelo je gotovo dva milijuna ljudi. Video počinje kada razočarani dječak u iznošenoj odjeći i raspadnutim tenisicama šeta parkom i zastaje kod jezera, dok na drugom kraju parka sjedi dječak u novoj odjeći.

Siromašni dječak najprije sjeda pored elegantnog dječaka na klupi zureći u njegovu odjeću, čak i igorirajući pozdrav tog momka, nakon čega sjeda pod drvo i skida svoj raspadnute tenisice. Ruke stavlja u tenisice i oponaša njihov “razgovor” u kojem zaključuju da im je dosta sirotinjskog života i da se situacija mora promijeniti.

– Volio bih da sam kao onaj dječak. Želim to! – rekao je, da bi se zatim dogodilo čudo. Pretvorio se u dječaka u novoj ispeglanoj odjeći i skupocjenim cipelama! Dobio je sve što je ikada želio, dok drugi dječak sumanuto trči po parku i to u raspadnutoj odjeći. Tek tada je uslijedio šok za mladića koji nije pazio što je poželio…

https://youtu.be/SolGBZ2f6L0

IZVOR:Atma

NAJNOVIJE!