2-godišnji bubnjar otopio je srca mnogima na internetu nakon svoje audicije na talent natjecanju „Spain’s Got Talent“.

Hugo Molina izgleda kao svaki drugi 2-godšnjak, ali on ima poseban talent. Hugo svira bubnjeve kao netko tko je mnogo stariji od njega. Samo pogledajte snimku na kojoj taj slatkiš dolazi na pozornicu sa svojim tatom kao podrškom. 

Hugo je najmlađi natjecatelj ikada na tom talent natjecanju te je ostavio jako snažan utisak. Prije audicije je voditelj emisije zamolio publiku da što manje navijaju i plješću da se Hugo ne bi prestrašio. 

Taj se trenutak mogao činiti jako strašno malenom Hugi, a njegov tata nije bio siguran hoće li Hugo uspjeti svirati. Na svu sreću, čim je glazba započela Hugo se odmah uživio te je počeo svirati. 

Bubnjar i njegov tata
Snimka zaslona: YouTube

Bez ijednog promašenog udarca, on je savršeno bubnjao uz glazbu dok je publika ostala bez riječi od šoka. Većina 2-godišnjaka ne znaju držati bojicu kako treba, a kamoli palice za bubnjeve. 

Nakon te nezaboravne izvedbe, član žirija, Risto Mejide je rekao: „On je cijelo vrijeme držao ritam te je pokazao da se osoba rađa s talentom. Ili si rođen za ovo ili ne.“ Ostali članovi žirija su ga isto nahvalili. 

Dobio je četiri glasa za prolaz te će nastaviti dalje u natjecanju. Ne možemo dočekati da vidimo što još ima u rukavu.