„Molitva“ je pjesma koju je jako teško otpjevati čak i kada imate muški i ženski vokal, ali je Marcelito Pomoy uspio savršeno otpjevati oba dijela potpuno sam.

Marcelito je jedan od rijetkih glazbenika koji može pjevati soprano i tenor – demonstrira svoju fantastičnu sposobnost u ovoj pjesmi.

Kada je bio dijete, Marcelito i njegova sestra su posvojeni od strane lokalnog policajca te im je dana prilika da uživaju i rade ono što vole.

Iako je imao priliku imati nekoliko raznih hobija u svom novom domu, tek je kasnije Marcelito otkrio da ima talent pjevati visoke i jako niske tonove.

VIDI OVO: Kršćanske molitve za svaki dan: Od jutra do večeri

Nakon što je uspio savladati svoj izniman talent, Marcelito se prijavio na „Philipinas Got Talent“ te je bio prihvaćen kao natjecatelj. Uz potporu cijele zemlje, Marcelito je pobijedio u drugoj sezoni te emisije.

Bila je to prilika za koju se njegova obitelj molila. Uskoro je započela njegova glazbena karijera te je imao priliku pronaći svoju biološku majku i oca.

Nakon dva uspješna albuma, Marcelito je sada svjetski poznati umjetnik te je ostvario svoj san. Poslušajte njegovu predivnu obradu pjesme „Molitva“.