Čula je obavijest kamere koja je nadzirala bebu, a onda doživjela iznenađenje

Kelly De Alba je jedne noći u veljači 2022. čula obavijest kamere koja je nadzirala njenu bebu Kallie. Misleći da kamera vjerojatno samo bilježi pokrete bebe, otvorila je aplikaciju i doživjela iznenađenje.

Obiteljska mačka Luna se ušuljala u bebinu kolijevku i mazila se s bebom. Kelly je bila ganuta tim slatkim prizorom.

“Kamera je bila usmjerena na njihova lica i oboje su me gledali kao da govore: ‘Mama, molim te, nemoj nas razdvajati. Molim te, pusti nas da ostanemo'”, ispričala je za The Dodo.

Nažalost, Kelly nije mogla dopustiti Luni i Kallie da spavaju zajedno te noći. “Luna zna da ne bi trebala biti u krevetiću s Kallie kada čuje da mama dolazi.”

@kellydealba

PT. 2 When your cat manages to get the door open to get to her baby.. Their bond amazes me. Don’t worry mommy was there within a minute 🥰#corememory

♬ you are my sunshine – christina perri

Kallie i Luna su najbolje prijateljice od dana kada je Kelly donijela mačku iz skloništa. Čim je Luna pomirisala Kallie, znala je da su suđene da se druže.

U posljednjih osam mjeseci, Kallie je odrasla iz bebe u malo dijete, a njen odnos s Lunom postao je još jači.

“Zajedno su veći dio dana, bilo da lutaju okolo i prave nered, jedu grickalice ili drijemaju. Luna voli što je Kallie sada dovoljno stara da može provoditi više vremena s njom”, ispričala je Kelly.