Djevojčica propovijeda na internetu: “Bog je taj koji će vas osloboditi grijeha”

Jedna preslatka djevojčica na internetu dijeli poruku o Gospodinu Isusu Kristu koji je došao na zemlju i umro na križu kako bi nas spasio od naših grijeha.

Njezina poruka je tako moćna i preobražavajuća. Započinje riječima: “Želim vam reći o Bogu.” Zatim upoznaje slušatelje sa Isusom, govoreći: “Bog je Isus i Isus je Bog. I Isus je došao na zemlju da umre za naše grijehe i uskrsnuo je iz groba kako bismo mogli imati vječni život i živjeti s Njim zauvijek na nebu. Lijepo je pričati o tome jer je Bog taj koji će vas osloboditi grijeha.”

Dotiče se teme grijeha

“Grijeh su loše stvari koje radimo, loše stvari koje mislimo i loše stvari koje govorimo – poput laganja i neistine.” Zatim je podijelila ono što je Isus učinio da nam oduzme grijehe:

“Grijeh je samo u našim srcima, ali Bog ga uzima i stavlja na svog vlastitog Sina dok umire na križu kako bismo mogli živjeti s Njim vječno. I to je nevjerojatno!”, uzviknula je djevojčica, naizgled propovijedajući kao odrasla osoba.

Prije nego što završi svoju propovijed, kaže: “Isus je umro na križu i uskrsnuo je iz groba. I možemo imati vječni život s Njim!”

VIDI OVO: Zašto je Isus morao toliko patiti i umrijeti?

Na kraju dodaje: “Samo sam htjela razgovarati s vama o tome jer znam da volim Isusa.”

NAJNOVIJE!