Djevojka je pjevala u autu, a ponosni otac nije mogao obuzdati svoje suze

Dok je njegova kćer pjevala na putu do ceremonije podjele diploma, ponosni otac Jewell Richins nije mogao obuzdati svoje suze. Uvijek je jako lijepo vidjeti divan odnos oca i kćeri. 

Jewell Richins vozio je svoju kćer na ceremoniju podjele diploma na završetku srednje škole. Dok su se vozili, snimali su svoju posljednju vožnju do škole. Tada je njegova kćer počela pjevati predivnu pjesmu. 

Čini se da je on samohrani otac koji jako voli slušati kćerin glas. Dok ona pogađa svaku notu, na očevom se licu može vidjeti prisjećanje na njezino odrastanje.

On zauzdava suze i osmijeh te se ponekad ipak nasmije na njezino pjevanje. Jedino on zna što mu se točno vrti glavom. 

Njegova ljubav nas podsjeća na Nebeskog Oca

Svi smo mi iskusili kraj određenih razdoblja koja obilježavaju početak novih avantura. Osjećaji su dio naše ljudskosti. Bilo da ste nedavno prošli kroz kakvu životnu promjenu ili vas ona tek čeka, ova snimka će vas podsjetiti da niste sami i da postoji ljepota u preobrazbi. 

Čak i samo promatranje ovog oca kako se ponosi svojom kćeri koja pjeva u automobilu nas podsjeća na veliku ljubav koju nam daje naš Nebeski Otac. Njegova briga za nas i ponos prema nama su mnogo veći nego što možemo zamisliti. On je ponosan kada Ga častimo te slavi pobjede u životu s nama jednako kao i ovaj tata sa snimke. 

Imali vi zemaljskog oca ili ne, ova će vas snimka podsjetiti na Božju ljubav prema vama. 

„Ako dakle vi, iako zli, znate dobrim darima darivati djecu svoju, koliko li će više Otac s neba obdariti Duhom Svetim one koji ga zaištu!“ (Luka 11,13). 

NAJNOVIJE!