Dok djevojka pokušava počiniti samoubojstvo, kolege se okupljaju oko nje i mole

Brojni studenti okupili su se kako bi se pomolili za djevojku koja se spremala počiniti samoubojstvo u studentskom domu.

Prema riječima svjedoka mlada dama je vrištala i plakala dok je u ruci držala oštar predmet. Studentica je u tom trenutku planirala okončati svoj život zato što nije imala nikoga i ništa od čega bi živjela.

Ubrzo su došli policajci i počeli joj govoriti da prestane s tim što radi

Policajci su stigli na mjesto događaja i svim silama je pokušali uvjeriti da se ne ubije. Počeli su se pripremati da je vežu kako bi je odveli na psihijatrijski odjel. Međutim, njezini kolege u studentskom domu izašli su iz svojih soba i pridružili se metežu. Zaustavili su policajce i savjetovali im da je ostave na miru.

Iako je kolege jedva poznaju, istinski im je stalo do nje. Zatim su okružili svoju suicidalnu kolegicu i počeli moliti za nju.

Odaziv studenata u tom studentskom domu uistinu je dirljiv. Mogli su samo izabrati strah ili se praviti da im nije stalo do nje. Umjesto toga, odlučili su dati sve od sebe i udružili se kako bi pomogli kolegici. Štoviše, spasili su joj život moleći se Bogu za nju.

VIDI OVO: HIV pozitivna žena se odlučila ubiti, no prije izvršavanja nauma nešto ju je spriječilo

Dirnuti smo ovom strašnom pričom i srcima ovih mladih ljudi koji su se odlučili zauzeti za jednu od svojih prijateljica koja je bila u lošoj životnoj fazi. A Bog je učinio svoj dio: spasio je mladi život.

NAJNOVIJE!