Svi pričaju o ovom videu farmera i 900 kila teškog goveda; nešto slično sigurno niste vidjeli

Mark Stewart je američki farmer čije neuobičajene metode brige za svoje životinje oduševljavaju ljude na društvenim mrežama.

Gospodin Stewart ima dva dugodlaka škotska goveda, za koje kaže da su ga oduvijek podsjećale na mamute, sa svojim ogromnim rogovima i vunastim krznom.

A upravo za njihovo krzno ovaj farmer posebno brine; pa tako gotovo svakodnevno sjedne pored golemog goveda i onda ga nježno češlja. U videu tako vidimo gigantsku životinju koja leži i uživa u tetošenju.

VIDI OVO: Krava je stalno plakala – kada su saznali razlog, slomilo im se srce

Inače, radi se o jednoj od najstarijih i najsnažnijih britanskih vrsti goveda. Prema zapisima društva Highland Cattle Society, ova pasmina prvi put se detaljno opisuje u 18. stoljeću.

Radi se o inteligentnim životinjama koje mogu izgledati i vrlo zastrašujuće, jer teže i više 900 kilograma. No, znaju pokazati svoju nježnu stranu.

Gospodin Mark jako voli svoje dvije životinje; Hamisha i Kyloea, a i oni su prema njemu iznimno nježni. ”Hamish se jako trudi kako me ne bi slučajno udario svojim rogovima, osim kad želi da ga još malo dulje češljam, onda mrvicu pogurne moju ruku”.

NAJNOVIJE!