Gluha beba prvi put čuje mamin glas, a dirljiva reakcija je rasplakala mnoge

Srdačan video koji bilježi radosnu reakciju bebe kada prvi put čuje majčin glas sa slušnim aparatom osvaja srca ljudi diljem svijeta.

Dirljiv trenutak 10-mjesečnog Arla Clarka snimila je njegova majka Sara Clark. Sara pozdravlja Arla, koji odgovara širokim osmijehom i divnim hihotom kad čuje njezin glas. Kad ga ponovno pozdravi, njegov iznenađeni izraz lica dodaje draž interakciji.

“Bok!” Sara je rekla Arlu, nakon što je začuo mamin glas, Arlo je podigao pogled i razvukao veliki osmijeh i ljupko hihotanje.

Arlo je djelomično gluh na oba uha, a nedavno mu je ugrađen i slušni aparat.

“Onog trenutka kad sam vidjela da mi čuje glas zasuzile su mi oči”, rekla je Sara. “Nisam očekivala da će me uopće moći čuti. Nisam mogla vjerovati da me napokon čuje.”

Majka dvoje djece iz Worcestershirea u Engleskoj rekla je da je njezina beba isprva izgledala šokirano, ali kad je počela razgovarati s njim, počeo se hihotati i smiješiti.

Rekla je da ona i njezin suprug nisu mogli pjevati Arlu ili dijeliti “posebne” trenutke s njim. Ali “Sada kada može čuti, osjećamo se kao da ga konačno imamo u svojim životima”, rekla je Sara.

NAJNOVIJE!