Haski su puni ljubavi. No, kada ih se upari s bebama blizankama, svima se otopi srce. Tata je snimio kako je to izgledalo.

Neki smatraju da je opasno imati velike pse i malenu djecu u istoj prostoriji, no većina pasa stvara jako čvrste veze sa svojim ljudima, posebice s bebama. Naravno, ponekad su ljubomorni, ali to nije ništa spram ljubavi koju mogu dati djeci, a ujedno ih mogu i bezuvjetno štititi. 

Hailey i Kaylee su dvije bebe blizanke kojima je njihov haski, Juno, jedna od najboljih prijateljica. Juno se uvijek voli igrati s njima i paziti ih dok odrastaju. 

Nedavno se pojavila snimka koja pokazuje koliko Juno voli svoje prijateljice blizanke. Sve počinje s blizankama na dekici na podu i Junom kako leži između njih. Obje su ju bebe pokušale pomaziti. Juno je gledala od jedne bebe do druge, a ljubav joj je prštala iz očiju. 

Jedna je beba stalno tupkala Juninu glavu, a Juno je izdužila svoju šapu i učinila isto to bebi. 

Tada je ustala i pogledala blizanke kao da im se smiješka. Mora da razmišlja kako su bebe već jako narasle. 

Haski i blizanke

VIDI OVO: Haski je molio za pomoć, a današnje fotografije će vas rasplakati

Na žalost, snimka je tu stala. No, na svu sreću, tata ovih beba ju je podijelio sa svijetom te je postala strašno popularna. 

Juno je jako divan i prijateljski raspoložen pas, kada je riječ o ljudima i drugim životinjama. Kada je bila malena Juno se voljela igrati sa svojom prijateljicom lasicom. Sigurno je bila oduševljena kada se njezina vlasnica vratila kući ne s jednom, nego sa dvije bebe. 

No, Juno nije rijetkost kada je riječ o haskijima koji vole djecu. Haskiji su jedna od najbrižnijih vrsta pasa kada je riječ o odnosu prema djeci. 

Da, veliki su, ali su zato jako nježni. Gotovo nikada nisu ljuti te se vole družiti s poznanicima i strancima. 

Ujedno su iznimno inteligentni tako da ih je lako istrenirati da se pristojno ponašaju prema djeci. Naravno, kao i kod svih pasa, roditelji trebaju biti oprezni i s haskijima. Roditelj ne bi trebao ostaviti svoje maleno dijete samo s psom, haski ili ne, te nikada ne bi trebao pustiti dijete da izravno priđe nepoznatom haskiju.

Ujedno, haskijima je u prirodi da zaigrano grickaju osobe koje im priđu i iako su mnogi vlasnici naučili svoje haskije da to ne čine, važno je imati na umu da je i ta verzija ponašanja moguća. 

No, Juno je pokazala da psi nisu samo čovjekovi najbolji prijatelji, nego i najbolji prijatelji djece.