Hulk Hogan: Vjera u Isusa mi je promijenila život

Hulk Hogan je jedan od najpoznatijih profesionalnih hrvača svih vremena, a u ovom intervjuu govori o vjeri u Isusa koja mu je promijenila život.

Terry Gene Bollea, nadaleko poznat kao Hulk Hogan, umirovljeni je profesionalni hrvač kojeg mnogi smatraju jednim od najvećih profesionalnih hrvača svih vremena. Predivno je vidjeti koliko je otvoren prema svojoj vjeri u Isusa Krista.

U intervjuu Hulk Hogan je otkrio da su vječna blaga mnogo važnija od svega. “Jedino što je stvarno su stvari koje će trajati zauvijek – vaša vjera u Boga.”, hrabro je izjavio Hulk.

Poticajno je čuti tako nešto od čovjeka koji ima svjetsku slavu i prihvaćanje. Mnogi ljudi koji su popularni i bogati često zaboravljaju priznati Boga i njegovu dobrotu. Međutim, Hulk Hogan s ponosom objavljuje svoju ljubav prema Kristu i neizmjernu milost koju je Božja prisutnost donijela u njegov život.

“Znajući da ćeš jednom kad prihvatiš Krista za svog Spasitelja imati vječni život, to je vjerovanje ustvari jedina stvar koja je stvarna”, rekao je Hulk.

Terry Bollea kaže da je predao svoj život Bogu u dobi od 14 godina. Međutim, njegov život je bio ispunjen problemima, optužbama i bolestima. U jednom trenutku ga je WWE izbacio, ali je kasnije vraćen u njihovu dvoranu slavnih.

Hogan otkriva da je prošao kroz jako teško razdoblje tijekom razvoda te da je razmišljao o samoubojstvu, ali vjera u Isusa ga je spasila.

“Oslonio sam se na svoju vjeru. Bio sam spašen kada sam imao 14 godina. Prihvatio sam Krista kao svog Spasitelja. On je umro na križu i platio za moje grijehe. Mogao sam krenuti krivim putem. Mogao sam se uništiti, ali krenuo sam uzvišenijim putem.”, otkriva Hogan.