Iznenadit ćete se kada vidite reakciju čovjeka na saznanje da mu se rak proširio

Nikada nije dobar trenutak da vam se kaže da imate rak. To je osobito bolno kada se rak proširio na svaki dio vašeg tijela, ostavljajući vas bez mogućnosti liječenja.

Kad se to dogodilo Remingtonu Becku, on i njegova djevojka Rheanna bili su shrvani. Dok su počeli obrađivati ​​ovu vijest koja im je promijenila život, Remington je točno znao što sljedeće treba učiniti.

Zaprosio djevojku

Shvativši da će mu rak skratiti život, odlučio je nastaviti sa svojim planovima za prosidbu. Već je imao prsten i sve – samo je čekao savršeno vrijeme. S obzirom na to da mu nije ostalo puno vremena, znao je da je ovo njegov trenutak.

U videu možemo vidjeti vrlo emotivan trenutak kada Remington postavlja pitanje djevojci hoće li udati za njega.

@rheannabeck03.23.23 the day i heard the words that changed my life forever.. he already had a ring and was waiting for it to be “perfect” we thought we had a lifetime.. we NEVER thought this day would come 💔♬ These Memories – Hollow Coves

Jasno je koliko je Remingtonu bilo teško kada je kleknuo, ali to mu uopće ne smeta. Njih dvoje nakon toga plaču, dijeleći zagrljaj koji zrači ljubavlju koju imaju jedno za drugo.

Koliko god je teško bilo znati da će njihov brak biti prekinut, to nije spriječilo ovaj zaljubljeni par da priredi najbolju ceremoniju Nažalost, Remington je preminuo nedugo nakon njihovog vjenčanja.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare