Majka je na pogrebu sina ugledala 30 bajkera, a zatim shvatila njihovu gestu

Mama je na pogrebu sina ugledala bajkere koji su mu došli dati posljednji pozdrav. Motoristi možda naizgled djeluju grubi, no ovim su pokazali da imaju dušu i emocije.

Sebe nikada ne možete dovoljno pripremiti za odlazak najmilijih – pogotovo ako je u pitanju Vaše dijete.

U narednoj situaciji, ova žena je trebala dosta podrške kako bi preživjela gubitak svog sina. Mnogi ljudi i organizacije su joj pružili riječi utjehe.

14-godišnji Teegan Keith Sakaguchi je uglavnom odrastao kao većina njegovih vršnjaka. Imao je poteškoće s hodanjem jer je imao slabe mišiće.

Od rođenja mu je dijagnosticirana bolest koja je podrazumijevala da njegovo tijelo nema enzima koji izlučuju proteine. Upravo zbog toga je iz godine u godinu gubio snagu.

Ipak znao je kako uživati u životu. Volio je motore a budući da je njegov otac radio u trgovini Harley-Davidson, bio je vrlo upućen u modele i kvalitetu istih. 2012. godine Teegan je dobio brata koji je imao isti poremećaj kao i on. No, on je na vrijeme bio na odgovarajućim tretmanima i njegovo stanje nije bilo toliko opasno za ubuduće.

Nažalost, doktori nisu mogli spasiti Teegana. 1. svibnja je preminuo nakon duge borbe. Teegan je svojom borbom inspirirao mnoge. Njegova majka je prikupila čak $4000 donacija kojima je pokrila troškove pogreba.

Kada su na pogreb došli motoristi, njegova majka nije mogla vjerovati svojima očima. Vjerovala je da se njen sin smiješi negdje na nebu i da je njegova želja ispunjena.

Motoristi možda naizgled djeluju grubi, no ovim su pokazali da imaju dušu i emocije. Nikada ne sudite knjigu po njenim koricama.