Mama je postavila kameru u sobu s bebama, nije mogla vjerovati što vidi

Majci je srce skoro ”puklo od sreće” kada je vidjela što njezini blizance rade. 

Laura Dalton (28) iz Škotske majka je 18-mjesečnih jednojajčanih blizanaca Jacoba i Noe.

Budući da braća svoje dane uglavnom provode svađajući se tko će uzeti koju igračku, Laura se iznenadila kada ih je prije nekoliko dana stavila na popodnevno spavanje i vidjela kako se – ljube i grle.

Nestašni blizanci, kaže mama, grubi su jedan prema drugom, a teško i zaspe prije nego što se dobrano posvađaju i barem pola sata gađaju plišanim igračkama.

Zato je majci “srce skoro puklo od sreće” kada je vidjela kako se naginju preko ograde svojih krevetića i oboje penju na prstiće da bi jedan drugog zagrlili.

– Budući da se inače stalno svađaju oko igračaka, lijepo je znati da se i vole – izjavila je mama Laura za Daily Mail i dodala da nije vjerovati kada je na baby monitoru vidjela bratsku ljubav na djelu. Klinci, naravno, nisu znali da ih ona promatra.

– Kod njih očito nema sredine, ili se tuku ili ljube – zaključila je majka i dodala da se identični blizanci inače “uspavljuju” ubacivanjem igračaka u krevetić onog drugog. Zato joj se ova snimka ljubavi još više sjedi.

– Ako Noa sjedi i veselo se igra, Jacob će mu htjeti uzeti igračku. Ali, ni onda neće biti ‘na miru’ dok nema obje igračke, i svoju i bratovu”, rekla je Laura, koja je snimku preslatkih dječaka odmah poslala i njihovom tati.

They just love each other 😭😍 @cantlay81 Fraser Cantlay

Objavljuje Laura Riddel u Utorak, 26. studenoga 2019.

Roditelji su se složili da će čuvati video i blizancima ga pokazati svaki put kada se zbog nečega posvađaju.