Mislila je da ide gledati film sa suprugom, no na ekranu se pojavilo nešto posve drugo

Mislila je da na godišnjicu braka ide gledati film sa svojim suprugom koji je iznajmio cijelo kino za njih dvoje. No, na ekranu se pojavilo nešto potpuno drugo.

Većina ljudi voli čuvati podatke digitalno i držati svoje fotografije na Instagramu, Facebooku ili tvrdom disku. No, posebni trenutci, kao što je vjenčanje, su previše vrijedni za društvene mreže te se ništa ne može usporediti s osjećajem kada vidite te fotografije u albumu i prisjetite se osjećaja iza njih. 

Vjenčanja su jedni od najboljih i najvažnijih trenutaka u našim životima, provodite nebrojene sate planirajući i pripremajući taj veliki dan. Vaše fotografije s vjenčanja vam daju mogućnost da ponovno proživite taj dan, od ranog jutra i priprema do večere i plesa. 

Zamislite tugu koju ćete osjećati kada zauvijek izgubite te uspomene. Tako su se Drew i Kayla Gottfried osjećali kada su izgubili svoju snimku vjenčanja. 

VIDI OVO: Čestitke za vjenčanje: 70 želja koje možete napisati mladencima

Nedavno, kada su slavili 14 godina braka, Drew je uspio naći snimke od prijatelja koji ih je pronašao na nekim starim snimkama u crkvi te je planirao iznenaditi Kaylu na način koji nikada neće zaboraviti. 

Kayla nikada nije vidjela snimku njihovog vjenčanja te bi joj bio šok vidjeti ju nakon toliko godina. 

Drew je iznajmio cijelo kino samo za njih dvoje te je za njihovu godišnjicu zatražio da se pusti snimka njihovog vjenčanja umjesto filma. 

Bila je to nevjerojatno romantična gesta ljubavi, a Kaylini izrazi lica, kada je vidjela snimku, pokazali su koliko je cijenila to divno djelo svog supruga.