Novorođene blizanke su počele razgovarati sat vremena nakon rođenja

Samo sat vremena nakon rođenja ove preslatke blizanke su već počele razgovarati jedna s drugom. Na svu sreću, njihova je divna interakcija uhvaćena na kameri.

Blizanci inače imaju povezanost koja je zaista rijetka kod ostale braće i sestara. Ta vrsta veze jasno je vidljiva na ovoj jako popularnoj snimci. Samo jedan sat nakon rođenja ove preslatke blizanke su već počele ”razgovarati” jedna s drugom.  

Na svu sreću, njihova je divna interakcija uhvaćena na kameri nedugo nakon što su djevojčice rođene.

Kada su roditelji shvatili da djevojke razgovaraju jedna s drugom po prvi put znali su da ih treba snimiti. Snimka zaista topi srca. Ponekad je jako lijepo imati tehnologiju jer će zbog nje cure moći vidjeti snimku svog prvog razgovora kada malo narastu. 

Neki su ljudi čak počeli snimati zamišljene razgovore cura na snimci. Neki od njih su vrlo smiješni te daju dodatnu dozu simpatičnosti samoj snimci. 

Jako je zanimljivo kada samo pomislimo da su ove bebe pokušale komunicirati jedna s drugom odmah nakon rođenja. Što god da si pokušavaju reći, jasno je da ove blizanke dijele posebnu vezu punu ljubavi koja će samo jačati što one više odrastaju.

Neka ih Bog blagoslovi na njihovom putu i u njihovom životu. 

NAJNOVIJE!