Bio je to običan dan na plaži, a onda je priroda priredila spektakl kakav se rijetko viđa

Za posjetitelje je bio to jedan običan dan na plaži. No, priroda im je kasnije priredila spektakl kakav se rijetko može vidjeti. 

Zabava na valovima je jedna od najzanimljivijih stvari. Djeca, ali i odrasli uživaju u čekanju valova, a najviše se vole bacati u njih u trenutku kada im se val približava.

Ova plaža je jako blizu velike stijene, te na prvu ne možete vidjeti otvoreno more. Nema valova, te više izgleda kao laguna, ali pričekajte nekoliko sekundi kako bi vidjeli nešto nevjerojatno.

Na plaži Playa Puerto Nuevo u vega Baja, Puerto Rico, lokalni mještani su zauzeli ovaj poseban položaj kako bi vidjeli nešto veoma uzbudljivo, ali i opasno.

Iza ove velike stijene nalazi se otvoreno more, te u ovom trenutku valovi udaraju u stijenu i voda počinje da se prelijeva preko nje.

Zanimljivi dio ovog videa počinje na 0:08, a do najboljeg dijela dolazi na 0:33, kada najveći val udari u stijenu i voda se podigne visoko u zrak te počne da se slijeva preko stijene. Izgleda kao da su ovi ljudi navikli na ovu pojavu jer nisu prestrašeni i uživaju u ovom trenutku.

Priroda koju je Bog stvorio je zaista čudo i ovo je jedna od brojnih stvari u kojima čovjek može uživati. Pogledajte i sami ovaj nevjerojatan prizor u videu ispod:

NAJNOVIJE!