Očajno vapila Bogu pomogne
Foto: Unsplash/YouTube

Žena je očajno molila Boga da joj pomogne budući da je imala vrlo nesretan život. Nakon nekog vremena je doživjela čudo. Prekinula je tradiciju drogiranja i alkoholizma u svojoj obitelji nakon što je predala život Isusu Kristu. 

Sarah Myers odrasla je u disfunkcionalnoj obitelji u siromašnom Crossvilleu, Tennessee. Njezin otac otišao je kada je bila jako mlada. Tada je živjela sa svojom bakom koja je bila alkoholičarka, i mamom koja se drogirala te je isto bila alkoholičarka, a ujedno je bila i bipolarna. Sarah je zbog toga kao tinejdžerica život orijentirala prema drogama i svom štetnom dečku. 

Kada je imala 15 godina ostala je trudna te je to vidjela kao nadu da prvi put učini nešto kako treba. Počela se je mijenjati te je prestala uzimati droge zbog svog nerođenog dječaka. Nažalost, izgubila ga je kada je rođen mrtav tri mjeseca prerano. Od tada je mislila da ju Bog mrzi jer je u životu mnogo propatila. 

Kao odgovor na bol koju je osjećala, Sarah se predala drogama idućih sedam godina. Do svoje 22. godine rodila je troje djece. Uskoro je optužena za kuhanje metha, a socijalna služba joj je uzela djecu. Ona je počela piti i uzimati tablete. 

VIDI OVO: Predanje Bogu: Što ono uistinu znači?

Nakon toga je bila u zatvoru zbog krađe te se morala suočiti s istinom – postala je deset puta gora od svoje mame. Od tada je o sebi mislila kao o beznadnoj ovisnici koja će takva i umrijeti. Stvari su se počele mijenjati kada je Sarah započela odlaziti na program protkan vjerom. Tamo je otkrila Božju ljubav te je primila Isusa u svoje srce. 

Izašla je iz zatvora 2011. godine, ali se vratila svom starom život. Očajno je vapila Bogu da joj pomogne jer nije znala kako da se izvuče iz te situacije. 

„Bože, učini za mene ono što ne mogu učiniti za sebe“, molila Ga je. Tada se dogodilo nešto što joj je potpuno promijenilo život…