Oprezno je ušla u bolnicu. Kada je vidjela mamu s novom bebom, potpuno se izgubila

Preslatka djevojčica nije mogla dočekati da upozna svog mlađeg brata. Ušla je u bolnicu, a kada je vidjela mamu s novom bebom, potpuno se izgubila.

Jako je uzbudljivo upoznati nove rođake ili članove obitelji, ali mališani nerijetko pozelene od ljubomore ako netko novi upadne u ‘njihovu’ obitelj. Na sreću, situacija s novom bebom za jednu je novopečenu mamu prošla dobro.

Njezina je starija kći bila toliko uzbuđena da je mama morala objaviti video prvog susreta na društvenim mrežama.

Roditelji se uvijek nadaju da će susret starijeg i mlađeg rođaka proći dobro, ali nikada ne možete biti sigurni. U snimci jedan muškarac odlazi do vrata mamine sobe i glasno nagoviješta „Imaš posebne goste.“

Ubrzo se pojavi preslatka djevojčica sa dugom, kovrčavom kosom i ruksakom te oprezno uđe u bolničku sobu. U ruci drži plišanu igračku, a na licu ima izraz zbunjenosti.

Snimka zaslona: YouTube

Kada je vidjela kako mama leži u krevetu, bila je zabrinuta, a njezino je prvo pitanje divno: „Što se to dogodilo?“

Odrasla osoba s kojom je ušla u sobu ponovila je pitanje uz malo smijeha. Mama joj je rekla da dođe, i dok se djevojčica približavala mami shvatila je što mama drži u ruci.

Djevojčica je vrisnula od sreće, jako je bila uzbuđena. Onda je glasno viknula, da ju svi čuju: „To je moj mali braco!“

VIDI OVO: Bolnica je zamijenila dvije bebe, no Bog je doveo obitelj do istine

Mama je rekla „da!“ i pitala želi li ga djevojčica vidjeti. Velika je sestra rekla „da!“, i nakon toga je vriskala od sreće dok se približavala krevetu.

Nježno su joj rekli kako mora oprati ruke prije nego dodirne bebu, ali ona je previše uzbuđena da bi skrenula u kupaonu. Čim su joj skinuli kaput, posegnula je za bebom.

Ova preslatka djevojčica, koja je postala novopečena sestra, nije mogla dočekati da upozna svojeg mlađeg brata.

Nadamo se da će ova snimka ostati uspomena na predivan i sretan susret.