Otkriće o početku života oduzima dah: To je djelo Stvoritelja!

Otkriće znanstvenika o početku života oduzima dah te pokazuje Stvoriteljevo djelo u akciji.

Dok zagovornici pobačaja pokušavaju obraniti svoj stav izjavom da nitko ne zna kada zapravo započinje život, znanost je pokazala nešto potpuno suprotno – i to u jasnim i snažnim bojama.

2016. godine istraživači na sveučilištu u Chicagu bili su u mogućnosti snimiti čudesan trenutak u kojem spermij oplođuje jajnu stanicu na mikroskopskoj razini.

Djelo Stvoritelja

Njihovo otkriće zaista oduzima dah te pokazuje Stvoriteljevo djelo u akciji.

Snimka koju su pustili u javnost pokazuje nešto što izgleda kao fluorescentni vatromet u trenutku začeća.

VIDI OVO: BOG STVORITELJ NA DJELU: Nevjerojatan video od začeća do nestašnih pokreta bebe unutar trbuha

Blijesak svjetla se javlja kada se otpušta cink koji se veže s malenim molekulama koje „isijavaju fluorescentnu boju“, a mogu se vidjeti samo pomoću mikroskopa.

Iako je ta iskrica cinka otkrivena kod miševa prije čak pet godina, zaista je pravo i veliko otkriće što se nešto takvo moglo uočiti i kada je riječ o ljudskom rasplođivanju.

„Eksplozija malenih iskrica iz jajeta u točnom trenutku oplodnje“, piše Telegraph, „Znanstvenici su vidjeli taj fenomen kod životinja, ali je ovo prvi put da je uočen i kod ljudskih bića“.

„Pogled na eksploziju cinka i to divno svijetlo zaista oduzima dah“, prisjetila se doktorica Teresa Woodruff koja radi na navedenom sveučilištu, „Bilo je to neopisivo.“

Na jednoj internetskoj stranici taj je bljesak svijetla uspoređen s dijelom Knjige Postanka iz Biblije:

Čin Božjeg stvaranja je opisan točno takvom rečenicom – neka bude svijetlo.“

VIDI OVO: Kada prema Bibliji počinje život – začećem ili rođenjem?

Predivno otkriće dokazuje da se znanost i vjera preklapaju

Ovo predivno i nevjerojatno otkriće nas sve više približava tome da napokon uvidimo načine na koje se znanost i vjera povezuju i preklapaju, umjesto da tražimo gdje se sukobljavaju. Matthew Maury, znanstvenik iz 19. stoljeća rekao je nešto zaista značajno:

„Biblija je istinita i znanost je istinita, te zbog toga oboje, ako ih se zaista čita, dokazuju istinitost onog drugoga.“