Na društvenim mrežama kruži snimka muškarca iz Argentine koji je 23. rujna čudom preživio kada je vlak doslovno prešao preko njega. Bog mu je sačuvao život!

Drama se odigrala na željezničkoj postaji Belgrano C u Buenos Ajiresu kada je jedan putnik izgubio ravnotežu i pao na tračnice. To se dogodilo baš u trenutku kada je vlak ulazio u stanicu, pa je on završio ispod kompozicije.

Postoje dvije jezive snimke, s lokomotive vlaka, i s jedne od nadzornih kamera. Na ovoj prvoj se najbolje vidi kako čovjek iz nekog razloga gubi ravnotežu i pada direktno na tračnice.

Prema nekim svjedočenjima, muškarac je teturao na peronu. Nije poznato je li bio pod utjecajem alkohola, ili se jednostavno spleo.

– Dok sam ulazio u stanicu već sam zaustavljao vlak. Ali kada sam vidio da je čovjek pao ispred mene, pritisnuo sam kočnicu za hitne slučajeve da brže stane. Srećom, nije ga udario, bio je na točno između tračnica – rekao je strojovođa za medije.

Iako to zvuči nevjerojatno, putnik je zadobio samo nekoliko udaraca, i to od samog pada, tako da je prošao bez ozbiljnijih povreda.

Izvukli su ga vatrogasci, a on je za svaki slučaj na nosilima iznesen na sigurno.