Pilot aviona je preko razglasa izgovorio njegovo ime, a zatim je uslijedio šok

Kada je saznala da je trudna, žena je odlučila prirediti iznenađenje svom mužu u avionu. Zamolila je pilota da preko razglasa otkrije mužu da je trudna.

Supružnici Audrey i David Rose putovali su avionom iz Floride u Kolorado kada je ona otkrila da je trudna. Nije htjela to samo tako priopćiti suprugu pa je zamolila osoblje aviona da joj pomogne u iznenađenju.

– Imam veliku molbu. Upravo sam saznala da sam trudna i zaista želim iznenaditi muža. Nadala sam se da biste vi to mogli objaviti prije polijetanja.

Njegovo ime je David Rose i sjedi na sjedištu 28E. Ako mi možete dati brzi znak da ćete objaviti, ja ću pripremiti kameru – napisala je Audrey u poruci koju je dala stjuardesi. Ona joj je ubrzo pokazala palac gore.

VIDI OVO: Čovjek je slučajno čuo razgovor dva vojnika u avionu – odmah je morao otići po stjuardesu

– Ovdje vaš pilot, molim Davida i Audrey Rose da obrate pozornost. Imenovani par je uspio prošvercati dodatnog putnika u avion. Naime, Audrey je nedavno saznala da je trudna. Paru ovom prilikom čestitamo na prinovi – čulo se s razglasa. Davida je sretna vijest ostavila prilično zbunjenim, dok su ostali putnici oduševljeno vrištali.

– Čekaj, što? – ponavljao je budući otac.

– Gospodine Rose, sad kad ste čuli vijest, boca s kisikom vam je pri ruci – dodao je pilot.

Snimka zbunjenog Davida objavljenja je na Facebooku gdje je prikupila na tisuće pregleda.

I’ve been wanting to share this video for so long! This time around I really wanted to surprise David with the news of our new baby. I think I got him pretty good😁✈️🤰🏻

Objavljuje Audrey Rose u Četvrtak, 11. siječnja 2018.