Ples oca i sinova je pokorio Internet: Ako pogledate snimku, sve će vam biti jasno

Otac i njegova dva sina pokazali su svoj plesni talent na popularnoj TikTok snimci koja je zabavna jednako koliko i smiješna. 

Predivan je i sunčan dan, a dva sina i njihov otac pripremaju se za ples. U opisu snimke piše: „Razveselili smo tatu i naučili njegov novi ples.“ 

Kada imate ovako zabavnog tatu, jednostavno mu se morate pridružiti. Ovi su dečki odlučili izazvati se i naučiti koreografiju svog tate. I vrijedilo je! Snimka je obišla svijet te je lako vidjeti zašto. 

Na snimci obiteljskog plesa, tri muškarca plešu u savršenom neskladu. Smiju se, smješkaju, izgledaju vrlo profesionalno te izvode neke zabavne plesne pokrete. 

No, postoji nešto u vezi te snimke što vas tjera na smijeh i radost kada vidite sinove i oca kako plešu uz zabavnu pjesmu. Ples tri osobe, ples te obitelji, jednostavno mami osmijeh na lice. Sva trojica izgledaju kao da se jako dobro zabavljaju. 

VIDI OVO: 8 braće i sestara je zaplesalo za mladenku, ali pokreti male braće su sve oduševili

Način na koji ta dva sina imitiraju očeve pokrete podsjeća na način na koji smo mi pozvani imitirati našeg Boga Oca. Kao što ni ovi dečki nisu izvodili potpuno iste pokrete kao njihov otac i mi smo nesavršeni te nećemo moći živjeti savršeno kao Gospodin. 

No, uz pomoć Duha Svetoga mi možemo hodati jako blizu Krista i živjeti po Njegovoj snazi. Kao što su ovi sinovi donijeli radost svome ocu i mi možemo donijeti radost našem Bogu. 

@thefamileigh

Make dads day and learn his dance!🕺🏼 #thefamileigh #dad #daddance

♬ rock with biggie – veggibeats

„Budite dakle nasljedovatelji Božji kao djeca ljubljena i hodite u ljubavi kao što je i Krist ljubio vas i sebe predao za nas kao prinos i žrtvu Bogu na ugodan miris“ (Efežanima 5,1-2). 

NAJNOVIJE!