Iako rijetki, višestruki porodi nešto su za što liječnici intenzivno treniraju. Osim toga, kada roditelji saznaju da će odjednom dobiti više djece, poput blizanaca, trojki ili četvorki, često su iznenađeni i obuzeti kombinacijom sreće i šoka. Upravo tako je reagirala i mama Kayla Marie Carrillo.

Nedavno je na TikToku objavila video u kojem možemo vidjeti kako je spuštaju na bolnički krevet dok medicinski stručnjak dovršava ultrazvučni pregled.

“Jesmo li vas već skenirali? Je li ovo prirodni ciklus? Sve je u redu, vidimo tri bebe.” – otkrili su stručnjaci, izazvavši šokiran izraz lica buduće mame.

Kayla je upitala “što” otprilike šest puta prije nego što je prekrila lice i počela paničariti, a liječnik ju je tješio i govorio da se smiri.

Otkad je objavljen, video je oduševio mnoge i prikupio preko 35 milijuna pregleda te više od četiri milijuna lajkova, ali reakcija liječnika podijelila je društvene mreže.

@kaylamariecarrill Finding out i was having triplets was a shocking news 🥺 But also a blessing. #triplets #tripletsoftiktok #blessed #viral #fyoupage #pregnacy #fypシ #fypage ♬ original sound – Kayla Marie Carrillo

Većina Kaylinih pratitelja žestoko je raspravljala o tome je li moralno ispravno reći trudnici da se “smiri”.

Jedna je osoba napisala: “Kada bi mi netko rekao ‘smiri se’ odmah nakon što saznam da imam trojke, to bi me jako iznerviralo.”

Netko drugi je uzvratio: “Nepopularno mišljenje, ali mislim da ‘smiri se’ šalje poruku da je sve u redu i da će mama biti dobro. Kad bih to čula od liječnika, bilo bi mi lakše, iako bih i dalje bila u šoku.”

“Jesam li ja jedina kojoj je ‘smiri se’ djelovalo umirujuće? Zvučalo je samo kao da je želi umiriti”, komentirala je treća osoba.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare