VIDEO: Pogledajte reakciju oca i sina dok drže novu članicu obitelji

U videu koji su podijelili na društvenim mrežama, otac i sin drže malu Giovannu, a njihove suze radosnice sve govore.

Zamislite radost držanja djeteta za koje niste mislili da ćete ga imati. To se dogodilo Joãou Prudenciju Netu, njegovoj ženi Karolinne i njihovom sinu Davidu.

Obitelj se suočila s poteškoćama

Nakon što je Karolinne rodila njihovo prvo dijete, Davida, João je postao neplodan. Mogućnost da ima još jedno dijete činila se nemogućom. Ali João i Karolinne nisu gubili nadu. Umjesto toga, okrenuli su se molitvi, svakodnevno moleći Boga da ih blagoslovi s još jednim djetetom, Davidovim bratom ili sestrom.

Njihove su molitve uslišane rođenjem Giovanne. João je podijelio njihovu radost i snagu njihove vjere na Instagramu, rekavši: “Giovannino rođenje nije samo blagoslov za našu obitelj, već i za sve one koji sanjaju jednog dana doživjeti čudo koje samo Isus može učiniti.” Ime Giovanna znači ‘Bog je milostiv’.

U videu u nastavku pogledajte oca i sina dok drže malenu bebu.

Ova nadahnjujuća priča iz srca jedne obitelji u Brazilu dirnula je ljude diljem svijeta. Njihovo putovanje od boli u srcu preko postojane molitve do radosne stvarnosti, svjetionik je nade onima koji se suočavaju sa svojim borbama. Suze radosnice na licima oca i sina, dok drže svoje čudo, govore koliko je Bog dobar i milostiv.

Dijeleći ovaj prekrasan trenutak sa svijetom, João je također uključio biblijski stih u svoju objavu, pružajući čvrst temelj za njihovu priču: “Isus je odgovorio: ‘Što je nemoguće ljudima, moguće je Bogu'” (Luka 18, 27).

NAJNOVIJE!