Posvojena djevojčica opisala je trenutak kada je prvi put ugledala svoju majku, rasplakala je milijune

Ništa nije tako čisto kao ljubav djeteta prema roditeljima. Ova malena djevojčica dokazuje da ta ljubav počinje vrlo rano.

Gabby i njezina mlađa sestra, Lily, posvojene su u Ameriku kada su imale samo 4 godine i 1 godinu. Njihov dolazak kući je jedno od najdražih Gabbynih sjećanja koje je nedavno podijelila sa svojom mamom. Način na koji se prisjeća priče topi srca.

Njezina je majka snimila Gabbyno objašnjenje kako su joj roditelji promijenili život: „Kada smo bile rođene, bile smo dvije bebe, i tada je Lily još bila beba, a ja sam imala 4 godine“, rekla je pazeći da ništa ne izostavi, „Ja sam jako narasla, a Lily je još bila beba“.

Nastavila je objašnjavati da su obje bile jako uzbuđene što će upoznati roditelje: „Volimo vas i želimo biti tu za tebe i tatu“. Njezina dirnuta majka joj je rekla da se isto tako osjeća.

No Gabby nije završila na tome. Primaknula se mami i šapnula kao da dijeli jako veliku tajnu: „Znaš li što se dogodilo s mojim srcem? Kada sam te vidjela… Moje se srce zaljubilo u tebe“.

Njezina je mama brzo odgovorila: „I moje se srce zaljubilo u tebe“.

Trenutci kao što je ovaj čine roditeljstvo predivnim. Gabbyni mama i tata su presretni što imaju tako divnu kćer punu ljubavi. To što se sjeća dana posvajanja je pravi šlag na torti.

NAJNOVIJE!