Profesorica zatekla u razredu učenike kako se tuku: Kada je krenula razdvojiti ih, uslijedilo je iznenađenje

Učenici jedne škole iz Beograda osmislili su neobičan plan u želji da iznenade profesoricu za rođendan. Zatekla ih je kako se tuku.

Dječaci su odglumili da se tuku baš u trenutku kada je ona ušla u razred. Profesorica je odložila torbu i stvari te potrčala razdvojiti dječake, a onda je uslijedilo iznenađenje.

Kada su se dječaci razmaknuli, jedan joj je pružio buket, a u zrak su poletjele konfete. Složni učenici poželjeli su omiljenoj nastavnici sretan rođendan, a ona je svojim gestama jasno pokazala da je u potpunom šoku.

Video je objavljen na Instagram profilu Dnevna doza Beograda i oduševio je korisnike te društvene mreže. Pogledajte ga u nastavku.

“Naravno da ima dobre djece, samo ih mi moramo više prikazivati. Dosta je nasilnika”, “Bravo za nastavnicu, a i za djecu”, “Više ovakvih pozitivnih priča će pozitivno utjecati na narod i smanjiti negativnu energiju. Svaka čast djeci”, “Divna naša djeca, rasplakali su me”, “Ženi je srce dvaput stalo u minuti”, neki su od mnogobrojnih komentara.

NAJNOVIJE!