NaslovnicaVideoSa samo 5 godina propovijeda Božju Riječ: Ovako to izgleda!

Sa samo 5 godina propovijeda Božju Riječ: Ovako to izgleda!

Sa samo pet godina, Luke Tilman već je zaokupio pažnju i osvojio mnoga srca svojim strastvenim propovijedanjem i ljubavlju prema Bogu.

Nedavno je ovaj mali propovjednik imao priliku podijeliti svoju vjeru s Jennifer Hudson u njenom talk showu.

Zahvaljuje Bogu na svemu

Kada je show počeo, Luke je recitirao Mudre izreke 3, 5-6, osvojivši publiku svojim iskrenim govorom: “Uzdaj se u Jahvu svim srcem i ne oslanjaj se na vlastiti razbor. Misli na njega na svim svojim putovima i on će ispraviti tvoje staze.” Jennifer Hudson bila je vidno dirnuta Lukeovim nastupom, napomenuvši da se od toga naježila.

Na pitanje o svojim nedavnim aktivnostima, Luke je rekao da je uživao u plivanju sa svojom braćom, dodavši: “Trebao bih biti zahvalan što mi je Bog dao izbor da to činim.” Osim plivanja, uživa u plesu i snimanju TikTok videa sa svojom braćom.

Lukeova majka, koja je bila prisutna tijekom emisije, govorila je o svoja četiri dječaka i njihovim interesima.

Ezru, najstarijeg, opisala je kao košarkaša, Micaha kao vegana koji želi biti kuhar, a Issaca kao nogometaša. Luke se ponosno opisao kao “Pastor Luke!”

U videu u nastavku možete vidjeti više o “malom propovjedniku.

Roditelji su ponosni na svog malog sina, čudeći se utjecaju koji je imao na druge. Lukeov otac je rekao: “Zadivljen sam ovim mladićem. Nevjerojatno je vidjeti kako njegov život donosi toliko radosti u živote drugih ljudi”, dok je majka dodala: “Nevjerojatno je kako ga Bog koristi da širi ljubav i radost. I toliko ljudi ga voli diljem svijeta.”