Školarac je izletio pred kamion, a ono što je uslijedilo je natjeralo roditelje da snimku pokažu djeci

Školarac je izlazeći s prijateljima iz autobusa izletio pred kamion. Cijeli događaj je natjerao roditelje da snimku pokažu svojoj djeci.

Promet može biti potencijalno opasan za sve koji sudjeluju u njemu, a oni koji spadaju među najugroženije svakako su djeca.

Sigurno ne moramo objašnjavati zbog čega je to tako, ali ova će snimka ipak ‘otrijezniti’ mnoge.

Norvežanin i vozač kamiona na YouTubeu je objavio snimku nevjerojatne reakcije svog kolege koji je naišao iz suprotnog smjera i ‘suočio’ se sa školarcem koji mu je ‘izletio’ pred kamion nakon što je s prijateljima izašao iz školskog autobusa.

O snimci se ne zna gotovo ništa osim činjenice da je snimljen negdje u Norveškoj. Video je u samo nekoliko dana vidjelo više od 800 tisuća ljudi, a vjerujemo da su većina njih roditelji koji su snimku pokazali svojoj djeci.

VIDI OVO: Ugledao je 13 kamiona ispod mosta, a onda shvatio nešto nevjerojatno

Brojni komentatori na YouTubeu i drugim društvenim mrežama ukazali su da je, uz brzu reakciju vozača, u ovoj situaciji još bitnija bila nevjerojatna tehnologija kočenja koju Volvo ugrađuje u svoje kamione i s kojom se jako ponose.

No, da ne dužimo. Pogledajte video, a onda ga pokažite djeci, prijateljima i drugim roditeljima i naučite najmlađe da se cesta prelazi na pješačkom prijelazu. Koliko god fantastične bile, ne dopustite da život vašeg djeteta ovisi o nečijim kočnicama.

NAJNOVIJE!