Starija žena je zapela usred ulice, a četiri mladića su je gurala

Starija žena je s kolicima zapela usred ulice, a situaciju joj je dodatno zagorčala kiša. Četiri nepoznata mladića su odmah stala s namjerom da joj pomognu.

Nikada ne znate kada ćete se naći u pravo vrijeme na pravom mjestu da pomognete nekome. No, volja da pomognete zapravo je najvažnija. 

Četiri muškarca na Floridi uhvatila su priliku da pomognu kada su prošli mjesec shvatili da jedna žena ima problema sa svojim električnim kolicima. 

Zapela je usred ulice, a padala je jaka kiša. Ona se vraćala iz kupovine te su sve stvari bile s njom. Četiri muškarca su ju vidjela dok su se spremali ići kući, ali su odmah stali. 

„Primijetili smo da je žena očito imala problema sa svojim električnim kolicima za mobilnost“, rekao je John Morgan Massa, menadžer u Rebounderz Adventure Parksu. 

„Bili smo umorni, prljavi i htjeli smo se vratiti u hotel, no znali smo da, bez obzira koliko nam je dan bio dug, sigurno nije bio gori od dana koji je ta žena preživljavala. Ona je doslovno imala plastičnu vrećicu na glavi da joj se kosa ne osuši“, rekao je. 

„Znali smo da ju ne možemo ostaviti na kiši, nasred ceste, dok se očajno trudi popraviti svoja kolica“, dodao je. 

Trojica su je gurala, a četvrti je držao kišobran

Njih trojica su ju gurala skoro jedan kilometar do njezine kuće dok je četvrti trčao iza nje i držao kišobran da ne pokisne. 

Katty Castro, koja radi u domu za umirovljenike na Floridi je čula da se nešto događa vani te je ostala iznenađena onime što je vidjela. 

„Budući da je ovo jako tiho susjedstvo bila sam iznenađena kada sam čula da se nešto događa. Čula sam smijeh muškaraca koji su gurali jednu od mojih stanarica tijekom velike oluje na Floridi“, rekla je. 

„Gurali su ju niz uzbrdicu do Doma. Ti heroji su bili jako usredotočeni na pomaganje bez obzira na teške vremenske prilike te su ju čak pokrivali kišobranom što je još više odavalo njihovu dobrotu“, dodala je Katty, „Ta su kolica teška, a uz to je ona u njima sjedila sa svim svojim namirnicama i probušenom gumom. Nije im bilo lako, ali sam ponosna na njihovu žrtvu.“ 

VIDI OVO: Konobarica je doživjela neugodno iskustvo, ali drugi su uskočili i pomogli

Katty im je jako zahvalila te su se čak i fotografirali. Nakon toga je podijelila te divne fotografije na društvenim mrežama. 

Napisala je na službenoj stranici Doma: „Jako sam sretna jer su ovi dobri muškarci dogurali jednu našu staricu u njezinim električnim kolicima po velikoj kiši.“ 

„Njezina kolica su se prestala kretati daleko od doma te su ju oni gurali cijelim putem. Jako sam ganuta“, dodala je u objavi. 

The young men work at Rebounderz Adventure Parks in Forest City and were on their way home when they noticed the woman was stuck

Mladići su pomogli baki ne očekujući nikakve pohvale

Iako je Katty prvo pomislila da su ta četiri muškarca zapravo učenici u lokalnoj srednjoj školi, uskoro je saznala da su oni zaposlenici Rebounderz Adventure Parka. 

Dodala je da su mladići ostali iznenađeni svim „divnim komentarima“. 

No, oni su radosno pomogli baki u nevolji te nisu očekivali nikakve pohvale. 

„Samo smo ju željeli sretno dopratiti kući“, rekao je Massa, „Nismo očekivali nikakva priznanja, nego smo nastojali pomoći jednom članu naše zajednice.“