Stariji muškarac se prišuljao partnerici, a njihove plesne pokrete publika nikada neće zaboraviti

S mnoštvom osvojenih nagrada za ples, oni su pokazali mladoj generaciji kako živjeti duže uz puno energije.

Par iz Austrije je otplesao energičnu boogie-woogie plesnu rutinu te je zadivio publiku diljem svijeta.

Tijekom gala večeri u Horn plesnoj školi u Austriji, Dietmar i Nellia su pokazali svim nazočnima kako pravi ples treba izgledati.

Nastavili su zabavljati publiku svojim plesnim pokretima dok su ih sa svih strana snimali mobilnim telefonima te su postali prava internetska senzacija.

Horn obitelj je otvorila svoju plesnu školu u Linzu, Austrija, prije čak 111 godina te su stekli veliku reputaciju i postali jedna od najpopularnijih plesnih škola u Austriji i Europi.

U njihovoj se školi uči plesati bečki valcer, spori valcer, boogie, cha-cha-cha te rumba i samba za početnike. Nude početničke i kratke tečajeve koji traju samo nekoliko sati te intenzivne tečajeve koji traju po 12 večeri.

Snimka zaslona: YouTube

Dietmar i Nellia su u braku od 1970. godine te zajedno profesionalno plešu više od 30 godina. Od kada su započeli plesati, oni su se natjecali i pobijedili na raznim natjecanjima, austrijskim i njemačkim, sa svojim posebnim plesnim vještinama iz 50-ih i 60-ih, uključujući Lindy Hop i Jitterbug.

U ovoj rutini, par je njihao svoje kukove u boogie-woogie plesu na pjesmu „Down the Road Apiece“ od Johan Blohm & The Refreshments. Johan Blohm je bio jako dobro čuvana švedska tajna dok jedan član publike nije snimio njegovu izvedbu te je pridobio pažnju Brucea Sweidena.

Sweiden je američki producent koji je radio s Michaelom Jacksonom od 1978. do 2001., te je radio na Jacksonovom najpoznatijem albumu, Thriller. Johan Blohm je odjednom postao glavni pratilac zvijezde Jerryja Lee Lewisa.

Dietmar i Nellia su otplesali svoju energičnu izvedbu na iznenađenje i zabavu svih prisutnih. Svi, koji su bili mlađi od njih, su stajali sa strane velikog plesnog podija te su gledali par kako pleše kao da imaju samo 18 godina.

S mnoštvom osvojenih nagrada za ples, oni su pokazali mladoj generaciji kako živjeti duže uz puno energije.

Sada su se vratili u svoj dom u Durmersheimu, Njemačka, te daju satove plesa. Jako vole podučavati Rockability Jive jer je lagan za naučiti, jako je zabavan i popularan.

Taj plesni stil nema koreografiju, ali mora sadržavati osnovne korake i stav kako bi se mogao lako izvesti. Oni podučavaju početnike i napredne učenike.