Pogledajte što se dogodilo kada je ova 14-godišnjakinja odlučila roditi svoju kćer

Za razliku od većine svojih vršnjaka, ova 14-godišnjakinja je odlučila roditi svoju kćer i odgovorno se uključiti u njezin odgoj. 

Brooke Morton (14) mlada je djevojka koja je odlučila donijeti hrabru odluku da ne prekine trudnoću i preostale godine djetinjstva provede odgajajući vlastito dijete, uz podršku bebinog mladog tate.

Izabrala je život za svoju bebu

U videu na TikTok-u, Brooke nam daje uvid u svoj život od trudnoće do kćeri koja izgleda nevjerojatno simpatično dok se mazi se s mamom i tatom.

Prikladno, prateći stihovi u videu “mogla je odabrati jedan brzi popravak, da je izvuče iz jednog velikog nereda …” iz pjesme RaeLynn “She Chose Me” ističu hrabri korak koji je Brooke poduzela birajući život za svoju bebu u svijetu u kojem se mladi, ali i odrasli, često odlučuju za pobačaj.

Brooke inspirira svoje brojne pratitelje redovno objavljujući fotografije svoje kćeri Aloure Lavendar. Pri njezinom rođenju je napisala: “Ti si najveći blagoslov koji sam ikada mogla tražiti. Dobro došla na svijet. Hvala Ti, Bože.”

VIDI OVO: Kao tinejdžerica je rodila i dala sina na posvajanje: Nakon 33 godine dogodilo se nešto nevjerojatno

Ipak, ono što ovu priču čini još ljepšom je to što Brooke ima podršku tate koji se požrtvovno uključio u priču i rekao “da” životu. Čini se da uživaju u zajedničkom obiteljskom životu. Njih troje često se fotografiju za zajedničke obiteljske fotografije, poput božićne fotografije u nastavku.

Rijetki bi roditelji željeli da se njihova djeca suoče s brojnim izazovima roditeljstva u ovako mladoj dobi, no inspirativno je vidjeti Brooke i njezinu mladu obitelj kako napreduju i doživljavaju blagoslov života.

NAJNOVIJE!