Tata ostao u čudu kada je njegov sin odjednom prohodao, reakcija je uhvaćena na kameri

Tata je ostao u čudu kada je njegov sin odjednom prohodao, a reakcija uhvaćena na kameri je osvojila društvene mreže. 

Najveća postignuća djece se većinom tako brzo dogode da roditelji kasnije žale i žele da to iskustvo mogu iskusiti još koji put. 

Jedno od tih velikih životnih postignuća uključuje prve korake djeteta, a to većinom uključuje mnogo nagovora roditelja i ohrabrivanja bebe da napravi svoje prve korake do njihovih ruku. 

No, dvoje roditelja ostali su u čudu kada je njihov sin odjednom odlučio prohodati – a njihova nevjerojatna reakcija je uhvaćena na njihovoj kućnoj kameri. 

Roditelji su u nevjerici pokušali zauzdati uzbuđenje

Na snimci s kamere se vide roditelji kako sjede na trosjedu dok se njihov sin rukama drži za njega prije nego se odgurnuo i napravio pet koraka na sredini sobe dok su roditelji u nevjerici pokušavali zauzdati ogromno uzbuđenje. 

Dječak se tada okrenuo i pogledao roditelje prije nego je sjeo na tepih, a oni su tada prsnuli u pljesak i mnoštvo pohvala za njegove prve spontane korake. 

Tata je tada pomogao svom sinu da se ustane na noge te mu je pomogao da napravi još nekoliko koraka – čisto da se uvjere da nisu sanjali prvi put. 

@ninjaman87

He WALKED it out!! 😎👶🏻

♬ original sound – 🍒

Taj trenutak podijeljen je na TikTok-u te je ubrzo postao vrlo popularan, a pogledan je više od 18 milijuna puta. Naslov snimke glasio je: „Moj je sin danas napravio nešto važno!! Ajmooo! Bogu hvala na kameri u dnevnom boravku.“ 

VIDI OVO: Beba “prohodala” odmah nakon rođenja! Doktori su snimili nevjerojatnu snimku koja je začudila svijet

Tatino lice sve govori

Jedna je osoba komentirala: „Jako volim kada bebe počnu hodati, a roditelji moraju sakriti svoje prvotno uzbuđenje.“ 

Na to je tata odgovorio: „Da, stvarno. Nismo htjeli da slučajno stane hodati.“ 

Druga je osoba komentirala: „Volim reakciju ovog tate… njegovo lice sve govori.“, dok je treća dodala: „Reakcija ovog tate je sve.“ 

Uz to su došli i slijedeći smiješni komentari: „Naježio sam se, a to čak nije moje dijete“, te: „Nije to tako impresivno, ja to radim već 22 godine.“