Tinejdžer (16) nestao na putu do škole: Nakon 8 godina jedna fotografija je riješila misterij

Prošle godine svijet je ostao zapanjen pričom o tinejdžeru koji je misteriozno nestao na putu od škole do kuće. Dugih osam godina obitelji i prijatelji su tragali za njim, a onda se dogodio obrt.

Naime, Fernando Vasile , koji je živio sa majkom u predgrađu Rima, imao je samo 16 godina kada je nestao na putu od škole do kuće i o njemu se nije ništa znalo punih osam godina, iako je policija uložila enormne snage i napor tijekom potrage za njim.

Onda je, jedne nedjelje, nakon toliko godina, popularna emisija na televiziji RAI “Tko ga je vidio” emitirala prilog, na molbu obitelji, o dječaku, s njegovom slikom dok je još bio tinejdžer.

Redakcija je dobila desetine dojava da je mladić viđen u Genovi, a vlasnik jedne prodavaonice, koji ga je prepoznao informirao je redakciji o točnom mjestu gdje se mladić nalazi.

Godinama je živio kao beskućnik

Utvrđeno je, naime, da je Fernando, svih ovih godina živio kao beskućnik u raznim dijelovima Italije, a u posljednje vreme u Genovi, gdje je u centru grada, na otvorenom, živio zajedno sa svojim psom.

Oni koji su ga prepoznali tvrde da je bio miran i ljubazan, da nije pio niti uzimao drogu, i da su mu ljudi donosili hranu za njega i psa.

Nakon sto je “pronađen”, sada već 25-godišnji mladić je odevežen u kuću ujaka koji živi nedaleko od Genove.

NAJNOVIJE!