Snimka prikazuje vjernike jedne zajednice u crkvi, a oni koji su je pogledali vjeruju da su vidjeli anđela koji je letio iznad njih.

U Kaliforniji se održavalo vjerničko okupljanje tijekom kojeg su sigurnosne kamere zabilježile neobičnu pojavu koju su prisutni procijenili kao prelijetanje anđela, prenosi GodUpdates.

Bill Herman, koji je zadužen za nadzor kamerama, izjavio je:

„Te sam noći gledao snimke susreta i vidio nešto nevjerojatno. Ja sam umirovljeni policajac već 37 godina i realan sam, ali čvrsto vjerujem u svog Spasitelja i Gospodina Isusa Krista.

Kada sam vidio anđela kako leti iznad skupine ljudi, pokušao sam na bezbrojne načine pronaći racionalno objašnjenje. Provjerio sam druge kamere da vidim je li auto prolazio i je li se radilo o zrcaljenju od crkvena vrata ili prozore. No nije bilo auta.

VIDI OVO: Anđeo se pojavio u bolnici, umiruća djevojčica je ozdravila

Nakon što sam isključio sve ostale mogućnosti koje su mi padale na pamet, upitao sam druge za mišljenje. 

Svi drugi koji su pregledali snimku smatraju da se radi o stvarnom pojavljivanju, a zašto se dogodilo na ovaj način i u ovo vrijeme, to samo Bog zna.“

Snimka prikazuje okupljanje vjernika u štovanju i molitvi. No u kadru se odjednom pojavljuje neobičan izdužen oblik koji preleti i ubrzo nestane. Je li zaista riječ o nadlijetanju anđela, možete procijeniti sami.