Bear Grylls kršten u rijeci Jordan: “Oduvijek mi je bio san ući u vodu u kojoj je Isusa krstio moj heroj Ivan Krstitelj”

Avanturist i pisac Bear Grylls je kršten u rijeci Jordan, što je rekao da mu je oduvijek bio san.

U ponedjeljak, 2. listopada, Grylls je na društvenim mrežama podijelio sliku sebe kako stoji u rijeci u položaju koji obično prethodi krštenju.

“Oduvijek mi je bio san ući u vodu u kojoj je Isusa krstio moj heroj Ivan Krstitelj”, rekao je Grylls. “Priča je tako nevjerojatna i čini se da kamo god je Isus otišao slijedi novo rođenje, novi život, nova vizija.”

Bear Grylls je vjerojatno najpoznatiji po avanturističkoj seriji “Čovjek protiv divljine” (Man vs. Wild). On je bivši pripadnik britanskih specijalnih snaga i u dobi od 23 godine popeo se na Mount Everest nedugo nakon što je slomio leđa u nesreći prilikom skoka s padobranom.

Osim u “Čovjek protiv divljine”, Grylls je sudjelovao u drugim serijama usmjerenim na preživljavanje, kao što su “Escape from Hell”, “The Island” i “Running Wild with Bear Grylls”.

Foto: Instagram

VIDI OVO: Bear Grylls: Uspjeh u životu, brak i avanture pripisuje vjeri u Isusa Krista

Bear Grylls je iskren u svojoj vjeri

Njegove knjige uključuju “Gorivo za dušu: dnevna posvećenost”, “Nikad ne odustaj: moj život u divljini” i “Gorivo za um: jednostavni načini za izgradnju mentalne otpornosti svaki dan”.

Grylls je iskren o svojoj kršćanskoj vjeri. U intervjuu ranije ove godine, povukao je razliku između nasljedovanja Isusa i sudjelovanja u ispraznoj religiji.

“Mislim da bi se Isus stvarno borio s 99% crkava danas”, rekao je. “Naš posao u životu je ostati blizu Krista i odbaciti religioznost, odbaciti pahuljice, odbaciti crkvu ako treba jer to ionako znači toliko različitih stvari različitim ljudima.”

“Zadržite dio crkve koji se odnosi na zajednicu, prijatelje i poštenje, vjeru i ljubav”, nastavio je Grylls. “Sve maske, nastupi, glazba i bendovi za obožavanje i sve te stvari – mislim da Krist ne bi prepoznao puno toga.”

NAJNOVIJE!