Biskup Mar Mari Emmanuel prije dva mjeseca blagoslovio sve Hrvate

"Biskup me toliko srdačno primio i blagoslovio moju obitelj i sve Hrvate u domovini i izvan nje"

Pjevač duhovne glazbe Stijepo Gleđ Markos je prije dva mjeseca posjetio biskupa Mar Mari Emmanuela koji je blagoslovio Hrvate.

Na svojoj australskoj turneji početkom godine proveo je gotovo mjesec dana i priredio nezaboravne koncerte u Perthu, Melbourneu i Sydneyu. Između ostalog posjetio je ovu Asirsku crkvu gdje je zapjevao na aramejskom jeziku.

“Zaista mogu reći da sam se svugdje osjetio dobrodošao tako da sam se i na završnom nastupu u Sydneyu, koji se održao na poziv biskupa Mar Mari Emmanuela, jednog od svjetski najpoznatijih aktualnih propovjednika, osjetio dijelom zajednice, prenosi Narod.hr.

Biskup me toliko srdačno primio i blagoslovio moju obitelj i sve Hrvate u domovini i izvan nje, te me pozvao u prijenos uživo preko službenog YouTube kanala Asirske Crkve Krista Dobrog Pastira, gdje sam izveo ‘Oče naš’ na aramejskom jeziku, koji je ujedno i njihov jezik, te ‘Psalam 18′”.

Inače, Gleđ Markos je međunarodno renomirani hrvatski pjevač i glumac iz Dubrovnika. Odigrao je više stotina kazališnih predstava u Gradskom kazalištu Marina Držića u Dubrovniku, Zagrebačkom gradskom kazalištu Komediji i drugdje. Glumeći glavne uloge u mjuziklima kao solist tenor, razvio je svoje glazbene sposobnosti.

Pred Uskrs 2021. godine objavio je svoj prvi album kršćanske duhovne glazbe pod imenom “Moja Hridino”.

Ove godine Gleđ Markos nastupit će na najvećem duhovno-glazbenom događaju u hrvatskoj “Progledaj srcem” koji će se održati u 24. i 25. svibnja.

Podsjećamo, biskup Mar Mari Emmanuel je u ponedjeljak izboden usred prijenosa uživo, a napadač je 15-godišnji dječak islamske vjeroispovijesti.

NAJNOVIJE!