Biskup Mar Mari Emmanuel uputio snažnu poruku mladiću koji ga je napao
Snimka napada; YouTube

Asirski biskup Mar Mari Emmanuel iz bolnice je uputio snažnu poruku mladiću koji ga je napao nožem u ponedjeljak tijekom mise u crkvi u Sydneyju.

Biskup je hitno prevezen u bolnicu u Liverpoolu, gdje se još uvijek oporavlja. Povodom nemilog događaja oglasio se iz bolničke postelje u snimljenoj izjavi koju je crkva Dobrog pastira objavila u četvrtak ujutro.

Biskup je sve uvjeravao da se “brzo oporavlja” te da nema razloga za brigu za njega.

Također je ponudio savjete nakon nereda neposredno nakon navodnog napada, pozivajući sve da se ponašaju u skladu s Kristovom voljom.

“Gospodin Isus nas nikada nije učio boriti se. Gospodin Isus nam nikada nije rekao oko za oko i zub za zub”, rekao je biskup u svom obraćanju.

“Gospodin Isus je rekao: ‘Nikada ne vraćajte zlo za zlo, nego uzvraćajte zlo dobrim’. Zato, dragi moji, želim da uvijek budete mirni. Moramo uvijek biti građani koji poštuju zakone. Prije svega, mi smo kršćani i trebamo ponašati se tako”, dodao je.

Otac Emmanuel je zahvalio Gospodinu za “što god mu se dogodilo” i dodao da je to veliki “blagoslov”.

Biskup Mar Mari Emmanuel prije dva mjeseca blagoslovio sve Hrvate

Biskup je svom navodnom napadaču, koji je također u bolnici, uputio dirljivu poruku te mu oprostio sve grijehe, pa čak i napad.

“Ti si moj sin. Volim te i uvijek ću moliti za tebe”, rekao je biskup Emanuel.

Biskup Emanuel je dodao da “ima ljubavi” za sve ljude svih vjera.

“U svom srcu nemam ništa osim ljubavi prema svima, bio taj kršćanin ili ne”, dodao je.

Biskup Mar Mari Emmanuel završio je svoju četverominutnu poruku podsjećajući vjernike da odražavaju Krista u svojim životima te da poštuju zakone.

Otac Isaac Royal, koji je također ozlijeđen u navodnom napadu, pušten je iz bolnice u srijedu.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare