MOLITE SE: Bivša manekenka Victoria’s Secreta koja je napustila posao kako bi slijedila Isusa ima dijagnozu raka u 4. stadiju

Bivša manekenka Victoria’s Secreta koja je napustila posao kako bi se posvetila svojoj kršćanskoj vjeri, objavila je da se suočava s neočekivanom bitkom s rakom u četvrtom stadiju te moli prijatelje i pratitelje na društvenim mrežama za molitvu.

“Molite se za mene i nada mnom”, napisala je Nicole Weider povodom Dana zahvalnosti u objavi na Instagramu.

“Primijetila sam da mi je ispod lijeve dojke izrasla velika kvržica (neko vrijeme sam je zanemarila), ali onda, danas, kad sam osjetila da je povećana, znala sam da moram odmah otići liječniku.”

Nicole je rekla kako je pretpostavila da je kvržica “samo cista ili komadić masnog tkiva”, ali njezini su liječnici bili zabrinuti i poslali su je na CT prije nego što je radiolog brzo potvrdio da ima rak dojke.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nicole Weider (@nicoleweider)

Rak se proširio po tijelu

Bivša manekenka također je otkrila da se rak proširio na druga područja njezina tijela.

“Budući da se proširio na više od 3 mjesta, onkolog mi je rekao da imam stadij 4”, napisala je Nicole u zasebnoj objavi u ponedjeljak. “Danas sam imala biopsiju mase u jetri koja se proširila.”

Rekla je da joj je liječnik rekao kako mlađi ljudi imaju tendenciju da obolijevaju od agresivnijih oblika raka jer je rjeđi.

Unatoč negativnim vijestima, Nicole je rekla da njezina vjera nije pokolebana.

“Ostajem pozitivna i uvijek vjerujem Bogu”, rekla je. “Hvala vam na vašim molitvama; Osjećam ih.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nicole Weider (@nicoleweider)

Napustila je posao modela zbog vjere u Krista

Nicole Weider je prije dospjela na naslovnice nakon što je napustila posao modela kako bi se usredotočila na svoju vjeru.

“Shvatila sam da biti model doista nije ono što sam trebala biti. Osjećala sam se degradirano, da nikad nisam bila dovoljno ‘savršena’, a to što su me osuđivali samo na temelju izgleda povrijedilo je moje samopoštovanje.”

Nastavila je: “Shvatila sam da želim više od svog života. Ponovno sam otkrila svoju vjeru koju sam imala kao djevojčica i to mi je promijenilo život jer sam strastveno koristila svoje darove za Boga umjesto za ispraznu manekensku industriju.”

NAJNOVIJE!