NaslovnicaVijestiČlanovi crkve izvršili "egzorcizam" nad kipom pronađenim na imanju

Članovi crkve izvršili “egzorcizam” nad kipom pronađenim na imanju

Članovi jedne crkve u Houstonu su izvršili egzorcizam te otjerali “demonski” utjecaj minijaturnog kipa Žeteoca sa srpom pronađenog skrivenog na njihovom imanju u nedjelju navečer.

Uništili su ga u plamenu vatre, moleći samo tjedan dana nakon što su lopovi snimljeni videom kako kradu sef s novcem i važnim dokumentima iz njihove crkvene zgrade.

Biskup James Dixon i članovi Crkve Zajednice vjere u Acres Homesu rekli su za KHOU 11 da su u nedjelju pronašli kip “Žeteoca sa srpom” uvučen u drvenu konstrukciju krova vidikovca na njihovom posjedu i da ga se morali brzo riješiti.

“To je kip koji najavljuje prokletstva… prokletstvo smrti”, rekao je Dixon novinskoj kući.

Član crkve rekao je za KHOU 11 da je prisutnost minijaturne statue Grim Reapera na crkvenom posjedu “svetogrđe”.

Vjernici su zapalili kip

“Ovo je sveto tlo. Ovo je naša crkva”, rekao je član crkve.

Prije nego što su slomili i zapalili kip, Dixon i njegovi vjernici oprali su ga maslinovim uljem i pomolili se nad njim.

“Uništili smo đavolja djela”, rekao je pastor iz Houstona. “Ovo nikada prije nismo imali. Tako da boli, znate, znati da ova crkva čini toliko dobra za toliko ljudi.”

Pronašavši kip na crkvenom imanju nakon pljačke samo tjedan dana ranije, Dixon kaže da je stjecaj događaja u crkvi duhovni napad na službu koja se može pohvaliti s 3.000 svojih članova.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare