Eminem repa o Bogu, a Isusa naziva svojim Spasiteljem

Eminem, koji je sebe proglasio “bogom repa” čini se da je na putu obraćenja jer u novoj pjesmi Isusa naziva svojim Spasiteljem.

Dok razmišljamo o Marshallu Mathersu, profesionalno poznatom kao Eminem, mnogi se obično sjete njegovih nasilnih i bezobzirnih rap tekstova, uključujući one o ubojstvu njegove žene ili prekomjernom uzimanju droga. Međutim, hvaljeni reper promijenio je melodiju za novu pjesmu u kojoj ispovijeda vjeru u Isusa.

Khaled Mohammed, deklarirani musliman koji je popularno poznat kao DJ Khaled, DJ koji stvara hitove i producira glazbu za nebrojene izvođače, objavio je novi studijski album pod nazivom God Did 26. kolovoza.

Od srijede, album je broj 1 na Itunes ljestvici i sadrži remiks izdanja gospel pjesme Kanyea Westa pod nazivom “Use This Gospel“, izvorno s njegovog albuma Jesus Is King. Remix je producirao Dr. Dre i sada sadrži Eminemov stih.

Refren počinje izjavom Westa, koji je posljednjih godina izjavio da je postao kršćanin.

“Koristite ovo Evanđelje za zaštitu. Težak je to put do neba. Zazivamo Tvoj blagoslov. U Oca, vjerujemo”, pjeva West. “Kralju kraljeva, naši demoni drhte. Sveti anđeli brane. U Oca vjerujemo.”

Eminem repa o Isusu kao o njegovom Spasitelju

Eminem započinje svoj stih, koji se uvelike fokusira na napade Sotone i kako mu Bog pomaže. “Use This Gospel (Remix)” je jedna od rijetkih pjesama na albumu koja ne sadrži eksplicitne tekstove.

“Držim se, ali ne znam mogu li izdržati još dugo/Danas je dan kada sam stavio sve svoje povjerenje i vjeru u Tebe, Oče/Molim te neka me ova mržnja ojača…” repa umjetnik odrastao u Detroitu.

Kasnije u stihu, on kaže: “Tako svog Spasitelja zazivam da me izbavi iz ovih dubina očaja… On je moj pastir/Naoružan sam Isusom, moje oružje je molitva…”

Tijekom godina Eminem je otvoreno govorio o borbi s problemima mentalnog zdravlja. U prošlim vremenima, njegove mračne slike bile su sušta suprotnost slavljenju Boga. Ali posljednjih godina, čini se da se okrenuo Bibliji.

Eminem je zaključio stih rekavši: “Za svaki dan zahvaljujem Bogu/Zato odajem toliko poštovanja/Slavim Isusa, uvijek ću.”

Prema Rapzilli, umjetnik koji je sebe prije nekoliko godina nazvao “bogom rapa” molio se prije svojih nastupa početkom 2000-ih, i “Tada bi nastavio repati neki od najprofanijih hip-hopa svih vremena. ”

NAJNOVIJE!