Glumac Chris Pratt je podijelio snažnu poruku iz Psalma 23: ‘Gospodin je pastir moj’

Glumac Chris Pratt ovaj se tjedan oglasio na društvenim mrežama snažnom porukom iz Psalma 23.

“Gospodin je pastir moj. Ni u čem ja ne oskudijevam”, napisao je na Twtitteru Pratt u četvrtak. “Tjera me da ležim na pašnjacima zelenim. On me vodi u Stillwater.”

Ove karikirane riječi iz Psalma 23, 1-2 su nevjerojatno snažne i podsjećaju vjernike na Božje vodstvo i veliku ljubav prema čovječanstvu.

Gospodin vodi čovječanstvo prema miru i izlazi u susret našim potrebama, čak i kada je život kaotičan ili nam ne ide od ruke. Možemo se osloniti na Boga i vjerovati Njegovoj volji, bez obzira na okolnosti s kojima se suočavamo.

Pratt je dalje napisao: “Zamislite da vas odvedu do mirne vode i vidite svoj odraz, lice osobe kojoj ništa ne nedostaje.”

Slike su ovdje snažne, ilustriraju biblijsku istinu i podudaraju se s prethodnim glumčevim izjavama o vjeri.

Chris Pratt je često meta medijskih napada

Nije tajna da je zvijezda serije “Čuvari galaksije” često bila meta medijskih napada o njegovom kršćanskom svjetonazoru.

I dok je glumac otvoreno raspravljao o Bogu, nije uvijek bio toliko iskren u pogledu kritika i žara koje često izaziva zbog svojih biblijskih izjava i uvjerenja.

To se nedavno promijenilo kada je progovorio upravo o ovom pitanju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Chris Pratt (@prattprattpratt)

Na Cinema Society projekciji filma “Guardians of the Galaxy Vol. 3”, ranije ove godine, Pratt je navodno rekao za Page Six da kritike s kojima se suočava zbog svoje vjere nisu nove.

“To nije ništa novo, to nije ništa novo, znaš”, rekao je Pratt . “Da sam s ovoga svijeta, voljeli bi me samo takvog, ali, kako sam, izabrala od ovoga svijeta. To je Ivan 15:18-20.”

Nastavio je: “Tako je kako je, ništa novo – prije 2000 godina mrzili su i [Isusa].”

Pratt je za Page Six rekao da se s kritičarima nosi tako što ima debelu kožu i gura prema naprijed.

“Oh, kako se samo nosiš s bilo čime”, rekao je. “Kao nosorog, spusti glavu, nastavi ići naprijed, imaš debelu kožu.”

NAJNOVIJE!