Foto: X

Američki glumac Stephen Baldwin zatražio je molitve za Justina i Hailey, što je izazvalo zabrinutost među fanovima slavnog para.

Dana 26. veljače Baldwin, Haileyin otac, ponovno je podijelio objavu Victora Marxa, poznatog humanitarca, koja prikazuje Justina kako svira gitaru i pjeva kršćansku pjesmu ‘I could sing of your love forever’, s popratnim natpisom koji poziva kršćane da mole za mudrost, zaštitu i duhovnu blizinu para s Gospodinom.

Post je glasio: “Postoje posebni izazovi s kojima se ljudi na visoko vidljivim položajima suočavaju, a također neprijatelj ne želi da se oni približe Isusu… tako često, bez obzira na materijalne stvari ili priznanja, često se suočavaju s duhovnim ratom koji se pojačava i nastoji uništiti njihovu vjeru, brak i život općenito”

Poziv na molitvu, koju je ponovio i sam Baldwin, natjerala je mnoge da se zapitaju o okolnostima vezanim uz mladi par.

Nakon objave, Hailey Bieber je na Instagramu podijelila uvide u svoj život, naizgled kao i obično, s fotografijama koje prikazuju njezine poslovne proizvode i osobni stil. Međutim, zabrinuti fanovi preplavili su odjeljak s komentarima, izražavajući zabrinutost i moleći se za dobrobit para.

VIDI OVO: Justin Bieber je napokon postao iskren u vezi svoje vjere (VIDEO)

Problemi u braku?

Na Valentinovo, Hailey je objavila niz fotografija na svojim društvenim mrežama, a ni na jednoj nije njezin suprug.

Jedan korisnik Instagrama komentirao je “Dobro, ali gdje je Justin??” dok je drugi komentirao “Imate li vi problema u braku?”

Justinovo zdravlje bilo je predmet zabrinutosti posljednjih godina, osobito nakon što je bio prisiljen otkazati svoju turneju 2022. zbog Ramsay Hunt sindroma, virusne bolesti koja utječe na živce i uzrokuje paralizu lica.

Dok pojedinosti iza poziva na molitvu ostaju neotkrivene, očito je da se fanovi i dalje duboko zalažu za Bieberovu dobrobit, i osobno i profesionalno. Putovanje para, obilježeno javnim usponima i padovima, nastavlja osvajati publiku koja željno iščekuje novosti i upućuje im iskrene želje za sreću i zdravlje.

Par je u prošlosti posjećivao crkvu Hillsong i viđeni su zajedno u nedjelju kako posjećuju kasnu noćnu službu u crkvi Churchome u kazalištu Sabhan na Beverly Hillsu.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare