Justin Bieber je napokon postao iskren u vezi svoje vjere (VIDEO)

Justin Bieber je postao iskren u vezi svoje vjere u Boga. Otvorio se o rastu u kršćanskoj vjeri nakon „mračnih” vremena kroz koja je prošao. 

Nakon godina i godina negativnih objava njegovog lošeg ponašanja, drogiranja i sukoba s policijom, Bieber je okrenuo novi list 2015. godine kada je kršten. 

No nije sve krenulo baš glatko. 2017. godine otkazao je turneju nakon teške mentalne i fizičke iscrpljenosti. 

Justin Bieber je odlučio zaroniti u vjeru u Isusa

25-godišnji Justin rekao je da je tada odlučio potpuno zaroniti u kršćansku vjeru s kojom je odrastao. 

„Nisam znao što se događa tako da sam samo zaronio u svoju vjeru. Duboko sam zaronio”, rekao je. 

To je značilo da je napokon postao iskren u vezi svoje vjere. Priznao je da je vjerovao u Isusa i u Njegovu smrt na križu za nas, ali da nije ponizno živio svoj život. 

VIDI OVO: Justin Bieber zahvalio Isusu za novi album koji je pušten u prodaju

„Nikada se nisam… kada je riječ o slijeđenju Isusa, okrenuo od grijeha”, rekao je. 

„Kako piše u Bibliji, nema vjere bez poslušnosti. Imao sam vjeru, vjerovao sam da je Isus umro na križu za mene, samo to nikada nisam uključio u svoj život i rekao da ću biti poslušan. Imao sam loše primjere kršćana u mom životu koji bi jedno govorili, a onda drugo činili tako da su oni služili kao moj primjer Isusa. Nisam uzimao vjeru za ozbiljno jer nisam imao dobre primjere”, rekao je. 

Bog me već voli zbog mene, prije nego sam učinio išta kako bih to zaslužio

Ujedno se vratio osnovama: „Način na koji sada gledam na moj odnos s Bogom i Isusom jest da ne pokušavam zaraditi Božju ljubav tako što ću činiti dobro. Bog me već voli zbog mene, prije nego sam učinio išta kako bih to zaslužio. To je besplatan dar – prihvaćanje Isusa i predavanje svog života Njemu. Dar je i ono što je On učinio. Oprost je ono na što gledamo i kažemo: ‘Slavit ću Te, Bože, jer si mi dao nešto tako dobro’”. 

VIDI OVO: Justin Bieber, Kanye West: Kako gledati na obraćenje slavnih osoba?

Bieber je sada u sretnom braku sa suprugom Hailey, kćeri glumca Stephena Baldwina, koja dijeli njegovu vjeru i uvjerenja. Rekao je: „Jako sam zahvalan što imam utjecaje u svom životu koji su igrali veliku ulogu u tome da vidim njihovu vezu s Isusom i njihovu vezu sa svojim suprugama i vezu s njihovom djecom. Napokon mogu reći: ‘To je ono što želim. Tomu stremim’”. 

NAJNOVIJE!