Darovala je štednjak čovjeku u neimaštini, a onda je doznala istinu: “Dosta sam šutjela!”

Čovjek je iskoristio ženinu dobrotu za svoju korist!

Splićanka je darovala štednjak čovjeku koji je kukao da je u neimaštini, a nakon nekog vremena je doznala istinu o kojoj ne može šutjeti. 

Facebook grupa EMPATIJA SPLIT ima preko 16.000 članova, a vode je ljudi koji pomažu drugima u nevolji na način da im poklanjaju (mahom polovne, ali i dalje upotrebljive stvari), ali i rade usluge i onima kojima je pomoć potrebna.

Sudeći po onome što je objavila Jagoda Laco, jedna od osnivačica i administratorica grupe, ima i onih koji itekako iskorištavaju tuđu dobrotu, a uopšte nisu u potrebi.

“Mala napomena članovima: grupa nije osnovana da bi se opremali apartmani za najam, imajte to na umu. Gospodina molim da se sam otprati. Kao sto je vidljivo, štednjak uzet u Empatiji završio u apartmanu za najam”, napisala je Laco, te priložila snimke zaslona iz kojih je vidljivo kako je jedna Splićanka u veljači ove godine poklonila bocu plina i kombinirani plinski štednjak s pećnicom, a onda je prije nekoliko dana isti taj štednjak osvanuo u prilično luksuzno uređenom apartmanu, koji se sada nudi studentima!

Foto: Facebook

Reakcije članove grupe bile su ogorčene.

“Zar ima i takvih. Imati stanove za najam, naplaćivati pod zlatom i ne osigurati bijelu tehniku! Sramota.”, šokirala se jedna članica grupe.

“A šta ima da kuka kako nema i skupljalo se na sve strane za njega i porodicu, a sad frajer apartman iznajmljuje, jadno”, objavila je druga.

“Za tog istog su se u ovoj grupi skupljao i novac. U ovoj grupi je sve teže prepoznat one u potrebi od lešinara”, dobacio je jedan Splićanin, piše Slobodna Dalmacija.

NAJNOVIJE!