POTREBNA MOLITVA: Djevojčica iz Zagreba poginula u naletu kamiona

U teškoj prometnoj nesreći poginula je djevojčica iz Zagreba. Udarilo ju je teretno vozilo. Nesreća se dogodila u petak oko 12:40 na kolniku Ulice Žitnjak.

Od stanovnika te ulice doznajemo da je dijete stradalo nakon što je izašlo iz školskog autobusa. Navodno je dijete išlo u treći razred.

“Izlazilo je iz školskog autobusa s torbom na leđima. Udario ga je kamion”, kazala je jedna od stanovnica ulice u kojoj se dogodila tragedija. Jedna susjeda je rekla kako je u pitanju bila djevojčica, prenosi DNEVNIK.hr.

Iz tvrtke čije je vozilo u pitanju – svi su u šoku. “Mi vam previše ne znamo. U prevelikom smo šoku, to se ne može opisati, ne možeš vjerovati da se tako nešto može dogoditi”, opisala je potresena djelatnica.

Vlasnik tvrtke Mario Jertec je izvan sebe. Tvrdi da ovaj kamion nije imao zabranu prometovanja tim pravcem. “To je redovna cesta, samo što je zabrana nosivosti za određenu težinu vozila, a ovo je mali kamion i on smije tu ići”, rekao je.

Članica mjesnog odbora Žitnjak, Sanja Šutej, rekla je kako je već ranije upozoravala na ovu ulicu. “U zadnje dvije godine stalno im pišemo dopise i čak sam ih i ja zvala osobno jedno popodne, jer oni ne izlaze. Tražili smo jaču ophodnju baš zbog toga što ovdje izlaze kamioni i što se ludira po ovoj cesti“, naglasila je.

“Posebno mi je žao tog djeteta. Ovo neka bude upozorenje svima, svi mještani su ogorčeni baš zbog toga što se stvorio toliki promet. Otkad je otvoren Domovinski most, tu im je kraći put, a onda nam kamioni prolaze i uništavaju nam cestu”, dodala je Šutej.

Kako je došlo do nesreće u kojoj je život izgubilo dijete, pokazat će istraga.

Molimo svemogućeg Boga da utješi obitelj i svu rodbinu. Neka im daruje snage da podnesu ovaj neprocjenjivi gubitak.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare