Drama u Rijeci: Dostavljaču hrane dala napojnicu, a on se vratio i pokrao je

Jedna Riječanka se požalila na neugodno iskustvo s dostavljačem Wolta koje se dogodilo proteklog četvrtka.

Naime, u svojoj zgradi na području Pećina preuzela je narudžbu, nakon toga dostavljaču čak dala i napojnicu, a onda je jutro nakon doznala da ju je isti opljačkao.

Dostavljač se nakon svega minute vratio i pokrao njene stvari koje su se nalazile u stubištu. Nije znao da ga snima nadzorna kamera pa se na snimci vidi kako krade. Cijelu snimku objavio je lokalni riječki portal Fiuman.

Riječanka se požalila Fiumanu da joj je dostavljač Wolta ukrao podvodnu kameru i vreću punu stvari

“Naručila sam hranu preko Wolta i pustila dostavljača u stubište kako bi došao do mojih ulaznih vrata, gdje sam preuzela narudžbu, a onda sam se uputila u stan, dok je dostavljač krenuo prema izlazu.

“Žao nam je zbog slučaja koji se dogodio prilikom dostave narudžbe s Wolt platforme na području grada Rijeke. Oštro osuđujemo ovakvo postupanja partnera dostavljača, koji ne odražava trud i poštenje svih naših partnera koji svakodnevno obavljaju poslove dostava za naše partnere i korisnike. Na žalost, mi kao platforma ne možemo utjecati na nečije odluke i ponašanje. Wolt je pokrenuo internu istragu navedenog slučaja i kontaktirat ćemo korisnicu, a lociranom dotičnom dostavljaču već je onemogućeno daljnje korištenje naše aplikacije za dostavu. Savjetujemo sve naše korisnike, ako se ikada nađu u sličnoj situaciji, da odmah putem aplikacije kontaktiraju Wolt Hrvatska, a događaj prijave policiji“, stoji u izjavi Wolta koju su poslali našoj redakciji.

Video pogledajte u nastavku.

Međutim, nije napustio zgradu jer se ne bi mogao vratiti unutra bez pomoći stanara, pa je malo pričekao ispred ulaza i potom se došuljao nazad te počeo pretraživati moje stvari koje su bile pohranjene ispod stubišta zbog renovacije.

Na snimci se vidi kako pretražuje kutiju, više puta pali svjetlo i uzima podvodnu kameru te vreću punu stvari koje je “pripremio”.

“Dan prije sam mu dala 50 centi napojnice preko aplikacije i ocijenila ga najvišom ocjenom. Tek sam sljedeće jutro (danas) vidjela na kamerama da je otuđio nešto iz stubišta”, prepričala je Riječanka svoje neugodno iskustvo.

NAJNOVIJE!