Dva muškarca u Slavoniji usred dana ušla u kuću žene i silovali ju

Dva muškarca u Slavoniji prošlog rujna su, usred dana, nenajavljeno ušli u kuću žene i silovali ju, dok njen suprug nije bio prisutan. 

Jedan od njih, koji je bio kum njezinog supruga (30) i njegov prijatelj (29), izložili su je strašnim prijetnjama. Nisu se obazirali na njene molbe da prestanu. Čak i kad je molila da ju puste, nastavili su je zlostavljati.

Nakon nevjerojatna dva sata mučenja otišli su iz kuće, ostavivši za sobom prijetnje da će se vratiti, što je dodatno uznemirilo žrtvu.

Istražiteljima je žrtva izjavila da se osjećala poniženo, prljavo, jadno i uplašeno. Pokušala se oduprijeti kada su izrazili želju za seksom, jasno izražavajući svoje negodovanje i čak tvrdeći da ima mjesečnicu, prenose 24sata.

Kum joj je uputio prijetnje 

Međutim, kum je uputio prijetnje da će joj nanijeti štetu. Optužnica tvrdi da su obojica okrivljenika izazvali snažan strah u žrtvi.

Optuženi kum tvrdi da nije počinio zločin, tvrdeći da je nekoliko puta imao spolne odnose s kumovima utroje.

Njegov prijatelj također tvrdi da nije počinio silovanje i da ih je žena lažno optužila, tvrdeći da se bojala da će njen suprug saznati za njihov susret, jer je inzistirala da to ostane tajna.

Psihijatrijska vještakinja, nakon razgovora sa žrtvom, zaključila je da su prisutni znakovi traume uslijed emocionalnog i seksualnog zlostavljanja. Ti znakovi se izražavaju kroz izrazitu autonomnu reakciju tijela, napetost u komunikaciji, vidljivu nelagodu te osjećaj stida i srama pri opisivanju okolnosti zločina.

Žrtva također osjeća strah zbog reakcije članova svoje obitelji, prijatelja i drugih osoba u svom okruženju te brine o budućem odnosu sa suprugom i očuvanju braka, mogućim posljedicama na obitelj, posebno djecu u lokalnom okruženju, te strahuje od osvete okrivljenika.

Vještakinja je zaključila da žrtva nije sklona izmišljanju događaja i da nije podložna utjecaju drugih osoba.

NAJNOVIJE!