Hillsong United je oduševio publiku u Puli: Pogledajte fotografije s koncerta!

Hillsong United je jučer oduševio publiku u Amfiteatru u Puli (pulskoj Areni). Kako je bilo na koncertu, možete pogledati u priloženim fotografijama i videu.

Hillsong United u Puli 1
Foto: Mario Dučić/Facebook
Hillsong United u Puli 2
Foto: Mario Dučić/Facebook
Hillsong United u Puli 3
Foto: facebook

Hillsong United je popularan australski kršćanski bend, poznat po izvođenju suvremene kršćanske glazbe. Bend je osnovan 1998. godine u Sydneyu, Australija, kao dio Hillsong Churcha, velike evanđeoske crkve.

Hillsong United je postao poznat širom svijeta zbog svojih inspirativnih pjesama koje se često izvode u crkvama diljem svijeta.

Bend je započeo kao mladenačka glazbena ekipa u okviru Hillsong Churcha, a zatim su počeli snimati i izdavati albume. Njihov prvi studijski album, “Everyday” (Svakodnevno), objavljen je 1999. godine. Od tada su snimili i izdali mnoge popularne albume kao što su “United We Stand”, “Aftermath”, “Zion” i “Empires”.

Hillsong United je poznat po svojoj energičnoj i emotivnoj glazbi te po snažnim tekstovima koji izražavaju kršćanske vjerovanja. Njihove pjesme često imaju široki apel i izvode se na kršćanskim koncertima i festivalima diljem svijeta.

Bend je postao izuzetno popularan među kršćanskim mladima, a njihova glazba je inspiracija za mnoge ljude širom svijeta. Hillsong United je također dobio brojne nagrade u industriji kršćanske glazbe i postao je jedan od najutjecajnijih kršćanskih bendova u svijetu.

Na pozornici u pulskoj Areni su im se pridružila i vodeća glazbena imena žanra iz regije kao što su Nico Battaglia (IT), Noel Richards (UK), Ivana i Marija Husar (HR), Bruno Krajcar (HR), Emanuel (HR), Andrej Grozdanov (HR), Zbor Mihovil (HR), Svetnik i Utrip Kraljestva (SLO), Darijo Šehić (SRB) uz gošću Ninu Badrić (HR).

Brojne njihove pjesme su prevedene i prepjevane na hrvatski jezik te se rado izvode u katoličkim, te protestantsko-evanđeoskim crkvama:

NAJNOVIJE!